Presečen lanac šverca oružja ka Francuskoj: Žandarmerija izvukla ljude iz crvenog auta – PUNOG EKSPLOZIVA i oborila ih na ulicu! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
novi-sad
Foto: Natasa/Facebook/Uživo sa novosadskih ulica
Prema rečima svedoka, policijske sirene čule su se duž čitavog Bulevara oslobođenja, a ova policijska akcija trajala je više od pola sata

Pripadnici Žandarmerije uhapsili su večeras oko 20 sati nekoliko osoba u Novom Sadu. U centru grada uhapšene su dve osobe u čijem automobilu je pronađeno 3. kg eksploziva, nekoliko pušaka i veća količina municije. Akcija je sprovedena nakon višemesečnog operativnog rada.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je presečen veliki lanac šverca oružja ka Francuskoj hapšenjem dva sprska državljanina u najnovijoj akciji policije u Novom Sadu.

Minsitar je za RTS rekao da je do hapšenja došlo sinoć u kasnim večernjim satima, a da je akciju, koja je trajala nekoliko meseci, sprovela novosadska policija u saradnji sa Žandarmerijom.

oruzje
Foto: Natasa/Facebook/Uživo sa novosadskih ulica

– Prilikom hapšenja u kolima smo zaplenili dva puškomitraljeza, nešto više od tri kolograma eksploziva, dva automata i veću količinu municije – precizirao je Stefanović.

Novosađani su bili u čudu kada su džipovi Žandarmerije presreli crveni auto, a pripadnici ove jedinice ubrzo su iz njega izvukli ljude napolje.

Na fotografijama se može videti kako dvojica muškaraca leže na saobraćajnici okruženi policajcima sa dugim cevima.

Policijske sirene, kako kažu svedoci, čule su se duž čitavog Bulevara oslobođenja, a ova policijska akcija trajala je više od pola sata.

Više informacija očekuje se nakon policijskog saopštenja.

(Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*