PREMIJER PORUČIO NIKOLIĆU: Vidimo se u nekom drugom projektu. Nikolić- Ne prihvatam!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
lideri
Foto: printscreen/youtbe
Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Tomislav Nikolić razgovarali su u nedelju i ponedeljak o predsedničkim izborima, saznaje ekskluzivno „Blic“.

Kako otkriva izvor „Blica“, Vučić je Nikoliću poručio da ga je „uvek podržavao“, ali da zbog njegovih rezultata i istraživanja javnog mnjenja postoji „značajan rizik da Srbija izgubi sve“.

– Vučić je rekao predsedniku da je spreman da nastavi saradnju s njim, ali u nekom drugom obliku – kaže sagovornik „Blica“.

Prema istom izvoru, Vučić je još istakao da je „suviše velika važnost svega što je urađeno u proteklom periodu da bi sve tako olako zbog jednih predsedničkih izbora bilo izgubljeno“.

Kako nezvanično saznajemo, Nikolić to objašnjenje nije prihvatio.

Predsedništvo SNS danas u 16 sati

Vučić je zakazao za danas u 16 sati sednicu Predsedništva SNS koja će biti zatvorena za javnost.

– Očekuje se da članovi Predsedništva danas predlože ko će biti kandidat SNS na predstojećim predsedničkim izborima – kaže izvor „Blica“.

Vučić je, prema istom izvoru, rekao Nikoliću i da „ne može da dozvoli da se najgori prevaranti i lopuže vrate na vlast zahvaljujući sujeti i eventualnim tehničkim greškama nas dvojice“.

(Dnevne.rs/I.M.J,Blic.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*