PREMIJER O DIKIĆU: Ne znam zbog čega je uhapšen, čudan je dan kad se to događa (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
premijer
Foto montaza: Dnevne.rs /Medija Centar Beograd, Tanjug
BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom informacija o navodnom hapšenju Bratislava Dikića u Crnoj Gori.

On je rekao da nema informacija o tome zbog čega je uhapšen i da će komentar dati kada prođu izbori. „Nema informacija o tome zbog čega je uhapšen. Imamo samo obaveštenje.

Čudan je dan kada se to događa. Kada se završe izbori imaću komentar. Do tada ugrizao bih se za jezik i ćutao bih“, rekao je Vučić.

Bratislav
Foto: Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da srpska policija sigurno nije učestvovala ni na koji način u hapšenju bivšeg šefa srpske Žandarmerije Bratislava Dikića.

Ministar je rekao da očekuje zvaničnu informaciju Crne Gore povodom hapšenja Dikića, ukoliko je ta informacija tačna.

„Ne, policija sigurno nije učestvovala. MUP ne učestvuije u izvršenju bilo kakvih dela, a, ako je neki državljanin Srbije učestvovao, očekujem informaciju i o tome, pa ćemo videti šta je tačno, ali je sigurno da policija nije učestvovala ni na koji način u tome“, rekao je Stefanović novinarima u Bujanovcu.

On je dodao da je tu informaciju čuo iz medija.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*