POZOVITE POLICIJU UKOLIKO VAS JE PREVARILA: Žena iz Zaječara prodavala NEPOSTOJEĆI NAMEŠTAJ

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
nož
Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay
D. M. (27) iz Zaječara uhapšena je u Jagodini zbog više prevara prilikom prodaje nameštaja i nepokretnosti, koje je oglašavala na sajtu.

– Osumnjičena se tereti da je predstavljajući se kao Danka i Slobodanka Popović, oglašavala prodaju nameštaja i drugih nepokretnosti na jednom sajtu, govoreći kupcima da će im nameštaj poslati nakon što izvrše postnet uplatu. Sumnja se da je koristila brojeve telefona 064-05-03-308, 064-95-78-007, 061-242-73-62, 061-18-32-461 i 064-03-13-736 – navodi se u saopštenju policije.

Uz saradnju službenika Pošte u Jagodini, osumnjičena je zatečena prilikom podizanja novca, koristeći falsifikovanu vozačku dozvolu kao identifikacioni dokument.

Za D. M. su već bile raspisane centralne poternice zbog neodazivanja na izdržavanje kazne zatvora. Ona je sprovedena u Kazneno popravni zavod u Požarevcu.

Policija poziva građane koji su na ovaj način oštećeni da se jave najbližoj policijskoj stanici ili Policijskoj upravi u Jagodini.

(Dnevne.rs / G.jevremović,Blic.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*