NOVI SAD KAO U BAJCI: Ove zime FIJAKERI se vraćaju posle 50 godina

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay
Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay
Novi Sad će biti stvarno čaroban ove zime. Čekaju vas fijakeri, kao i dve zimske manifestacije Winter fest i Ledena šuma.

Prvi put u svojoj istoriji Novi Sad će imati pravi Christmas market kakav imaju evropske metropole, ali prave praznične manifestacije. Moći ćete da uživate u prazničnoj idili uz sve elemente.

Fijaker, posle 50 godina se ponovo pojavljuje na novosadskim ulicama od 1. decembra do 3. februara 2017. Svako veče od 19 do 22 časa čekaju vas različiti novosadski bendovi i DJ-evi.

U okviru Winter Fest –a svako veče u 18 časova deca iz novosadskih škola će pevati božićne i novogodišnje pesme. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u kobasicama,perecama, kuvanom vinu, slatkišima i drugim đakonijama  i da se zagreju  u zimskim danima i noćima.

Ledena šuma je rezervisana za period od 15. decembra do 15. februara u Dunavskom parku. Kako je najavljivano pored velikog klizališta i staze za klizanje oko jezera će svaki dan biti organizovan i kulturno-umetnički program.

Kako će novo klizalište izgledati možete pogledati na njihovom sajtu ili u videu.

Na internetu se pojavila stranica ledenasuma.rs koja najavljuje otvaranje najsavremenijeg klizališta po prvi put u Srbiju, u srcu Novog Sada.

“Naša misija je da građanima Vojvodine učinimo zimu 2016/2017. godine čarobnom i magičnom. Novi Sad ce ove zime biti centar akcije, sporta i druženja, mesto na kome generacije gube razliku i na kome izazovi postaju razonoda. Mi smo kreirali nasu misiju a Grad Novi Sad je u njoj prepoznao svoju viziju – da je grad inovacija, moderan kulturni, turistički, sajamski i kongresni kao i tradicijom bogat festivalski grad. Očekuje vas 9 nedelja zabavnog programa uz koji ćemo proslaviti 6 velikih praznika: katolički Božić, Novu Godinu, Srpsku Novu Godinu, pravoslavni Božić, Dan grada Novog Sada i Dan zaljubljenih.” piše na ovom sajtu ledenasuma.rs.

Ove zime će svi uživati u čarobnom Novom Sadu

(Dnevne.rs/Kutak.net.com /Izvor:luftika.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*