NOSIO GAJBICE, PA ZBRINUO PORODICU U POŽAREVCU: Žive “ŠIROKO”, a evo šta Marko Milošević radi u Rusiji

gajbice
Foto: printscreen/youtube/pixabay
– Sada su prodali vilu u Tolstojevoj 33 na Dedinju, ali će taj novac deliti Mirjana i njena ćerka Marija, koja je na Cetinju, jer se Marko svog dela odrekao davno

Marko Milošević (42), sin bivšeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića, prepisao je bivšoj nevenčanoj supruzi Milici porodičnu kuću u Požarevcu, koju je nekada davno, navodno prodavao za milion evra, saznaje “Alo!” iz dobro obaveštenih izvora. Iako im se brak raspao pre nekoliko godina, kada je Miloševićev sin otišao da živi u Rusiju, on ne zaboravlja majku svog detetea i sada već punoletnog  sina Marka (18).

– Marko vodi računa o njima, pa je Milici i sinu ostavio kuću. Zadržao je deo u kome su se nalazili čuvena diskoteka “Madona” i park “Bambilend”. Koliko znamo, na Milicu nije prepisan deo placa na kome je sahranjen Milošević, ali ona može nesmetano da dođe do njega, jer je tik uz kuću – navodi sagovornik.

 

[adsenseyu4]

Iako je pre 11 godina sa lepom Ruskinjom Valerijom dobio ćerkicu, Marko ne zanemaruje sina naslednika.

– Njegov sin često putuje u Moskvu i provodi tamo raspuste, a Marko ga vodi na letovanje, na Krim i druga mesta. Takođe ga je upoznao sa polusestrom. On održava kontakte sa Milicom i savetuje se o svemu u vezi sa sinom – tvrdi izvor upućen u situaciju.

Marko Milošević, kažu, ima stan u Moskvi, mada često boravi u kući od 300 kvadrata svoje majke Mirjane Marković (76) u naselju Barviha, nedaleko od Moskve.

– Čuli smo da više ne živi sa Ruskinjom sa kojom je dobio dete, ali da i dalje brine i o njima. Marko privlači pažnju na ulicama, pa ga saleću lepe devojke. Misle da je neki strani glumac. Prilaze mu na ulici jer je sređen, lepo obučen pa im upada u oči. Međutim, on izvrsno govori ruski, i nikada ne otkriva svoj identitet – kaže sagovornik za “Alo!”.

Izvor tvrdi kako bi Marko i došao u Srbiju ukoliko protiv njega ne bi bila vođena istraga za navodni šverc cigareta i ako bi protiv njegove majke bio obustavljen postupak za nezakonitu dodelu stana dadilji unuka Marka.

– Sada su prodali vilu u Tolstojevoj 33 na Dedinju, ali će taj novac deliti Mirjana i njena ćerka Marija, koja je na Cetinju, jer se Marko svog dela odrekao davno – tvrdi izvor za “Alo!”.

Podsetimo, Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja s vlasti njegovog oca Slobodana Miloševića. Njegova majka Mirjana Marković prodružila mu se u Rusiji 2003. Oni su 2008. dobili politički azil u Rusiji.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*