NIŠ: ATENTAT NA PREDSEDNIKA RADNIČKOG

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

predsednik

Nekadašnji fudbaler i predsednik niškog Radničkog Zoran Banković lakše je povređen kada je, za sada, nepoznati napadač na njega ispalio najmanje 6 metaka. Samo jedan metak je Bankovića pogodio i to u nogu. Ipak, kako sam kaže, metak ga je samo okrznuo.

Napad se desio oko 22 sata ispred Bankovićeve kuće u elitnom niškom naselju „Beverli Hils“.

„Parkirao sam kola i krenuo ka kući kada je iz susedne uličice istrčao muškarac sa kapuljačom na glavi i počeo da puca“,  kaže Banković i ističe da ne zna šta bi mogao da bude motiv i da se „nikom nije nikad zamerio“.

Inače, Banković se već godinama bavi stanogradnjom, a njegova firma je među liderima u toj oblasti u Nišu.

Više puta je bio u rukovodstvu Fudbalskog kluba Radnički za koji je i igrao, a u tom periodu suspendovan je od strane Fudbalskog saveza Srbije, jer je kritikovao dešavanja u fudbalskom sportu.

Ovo nije jedini napad na sportske radnike sa obzirom da je pre nekoliko dana na čelnika Radničkog iz Kragujevca bačen Molotovljev koktel.

(Kurir sport / Južne vesti)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

5 Trackbacks & Pingbacks

  1. brett
  2. Carlos
  3. Jimmie
  4. Angelo
  5. trevor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*