MONSTRUM IZ LESKOVCA odsekao psu nogu i ostavio je ispred pekare (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

pas
Foto: Facebook/Pokret “Levijatan” – STOP nasilju nad životinjama
Ako imate bilo kakvu informaciju o ovim fotografijama, ili počiniocu, javite policiji, ili nekom udruženju za zaštitu životinja

Monstruoznim delima nema kraja… U Leskovcu je jedan monstrum odsekao celu nogu psu i ostavio je na stolu ispred jedne pekare. Nije poznat motiv ovako gnusnog zločina, niti razloga zbog koga je odlučio da odsečeni ud ostavi na javnom mestu.

Fotografije su se pojavile na Fejsbuk strani Pokret “Levijatan” – STOP nasilju nad životinjama, i za kratko vreme izazvale su lavinu komentara.

– Ne bi mnogo komentarisali, samo pitanje, koja je KAZNA za ovog stvora koji uradi ovako nešto. Nemamo informacija mnogo, skupljamo ih, ne znamo mi od kad je tačno slika, ali je to i nebitno – stoji u jednom komentaru.

– Kakvi smo ovo ljudi?

– Ne možemo da dozvolimo više da ovakve stvari postaju normalne i da se prepričavaju kao kuriozitet. Monstrumi koji su ovo uradili moraju biti DRAKONSKI kažnjeni… ovako ili onako…

Ako imate bilo kakvu informaciju o ovim fotografijama, ili počiniocu, javite policiji, ili nekom udruženju za zaštitu životinja.

O ovom postu je reč. Upozoravamo vas, fotografije su izrazito uznemirujućeg sadržaja!

mesar
Foto: Facebook/Pokret “Levijatan” – STOP nasilju nad životinjama

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*