KRVAVI VASKRS U LOZNICI: Mediji greškom umešali sina Sinana Sakića u teško ranjavanje devojke (INFO)

sakic
Foto-ilustracija: dnevne.rs, Printskrin: Youtube/Sinan Sakic
Identitet devojke nije poznat. Icident se dogodio u ulici Vojvode Putnika kod supermarketa Maxi

Noćas se dogodila pucnjava u kojoj je jedna devojka teško ranjena i hitno prebačena za Beograd.

Identitet devojke nije poznat. Icident se dogodio u ulici Vojvode Putnika kod supermarketa Maxi. Rano jutros na lice mesta izašao je forenzičarski tim koji je vršio uviđaj.

Jedna osoba, koja je osumnjičena za pucnjavu, a za koju se prema nezvaničnim informacijama, koje su osvanule u beogradskim medijima tvrdilo da je sin Sinana Sakića,  jutros je uhapšena u Loznici.

Ekipa Telegrafa proverila je ovu informaciju u policijskoj stanici Loznice, odakle su nam potvrdili da se incident dogodio, ali da sin Sinana Sakića nije umešan. .

samoubistvo
Foto: publicdomainpictures.net

Podsetimo, Rašid Sakić, sin pevača Sinana Sakića, pravosnažno je osuđen 2011. na 12 godina zatvora, jer je ubio Dragoljuba Despotovića, i pokušao da likvidira Radomira Lazića 22. maja 2002. u Loznici

Apelacioni sud u Beogradu odbio je žalbu Sakićeve odbrane i potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Šapcu, kojom je osuđen zbog izvršenja krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju.

Dve prvostepene presude Sakiću kojima je bio osuđivan na 14 godina zatvora, a zatim na pet godina zatvora, ukidane su odlukama Vrhovnog suda, a procesi su vraćani na početak.

Inače, Sakić je proglašen krivim što je 22. maja 2002. u Loznici, sa umišljajem pokušao da ubije Despotovića i Lazića.

Prema rekonstrukciji, on im je prišao, nazivao ih pogrdnim imenima i odmah započeo tuču sa Despotovićem. U toku tuče ispalio je više hitaca iz svog pištolja u pravcu obojice. Jedan od metaka pogodio je Despotovića, nanevši mu povrede usled kojih je odmah preminuo, dok je Lazić uspeo da pobegne sa lica mesta nepovređen.

(Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*