JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SRBIJI: Uleteo među pešake i pregazio ih, čovek na mestu mrtav, ženi polomljene noge!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
nesreca
Foto: Telegraf
Do nezgode je došlo kada je vozilo marke „citroen“ udarilo s leđa pešake koji su se kretali desnom stranom kolovoza

Muškarac (55) je poginuo, dok je žena (48) teško povređena kada je vozilo, koje se kretalo munjevitom brzinom, danas oko 12,30 sati pokosilo u Nišu u Ulici Dimitrija Tucovića grupu pešaka.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozilo marke “citroen“ udarilo s leđa pešake koji su se kretali desnom stranom kolovoza.

Muškarac je na mestu ostao mrtav, dok je žena zadobila prelom potkolenice i zbrinuta je u niškoj bolnici.

Muškarac je preminuo, žena je povređena, a zbrinuli smo i jednog očevica tragedije koji je doživeo jak psihički potres – saopštio je Dušan Gostović, portparol niške Hitne pomoći.

Foto: Telegraf

Uzroci ove nesreće se još utvrđuju, međutim, nesumjivo je da su pešaci zadobili jak udarac jer su patike pokojnika zatečene na udaljenosti od dvadesetak metara jedna od druge.

Na mestu događaja zatekli smo prijatelja vozača “citroena“.

– To je dobar čovek, boljeg ne znam. Strašno je ovo što se desilo. Došao sam ovde da mu se nađem, znam da mu je mnogo teško, ali ga je policija već odvela.

(D. R. /Telegraf)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*