JEZIV KRAJ: Devojčica poslala poslednju poruku dečku, pa skočila sa silosa (INFO)

samoubistvo
Foto: Facebook
Pored Tehničke škole u Negotinu, u blizini silosa, pronađeno je beživotno telo maloletne M. B. (13), koja je nestala iz porodičnog doma u ponedeljak oko 3 sata ujutro.

Prema poslednjim informacijama, roditelji devojčice prepoznali su je po njenoj crnoj dukserici. Sumnja se da je 13-godišnja devojčica izvršila samoubistvo, najverovatnije skokom sa silosa.

Rodbina i prijatelji porodice bili su na mestu gde je pronađeno telo devojčice i pokušavali da uteše roditelje. Na mestu samoubista bio je i njen momak kojem je u ponedeljak ujutro, oko 2.45 uputila poslednju SMS poruku sa svog telefona. Policija je obavila uviđaj.

M. B. (13) iz Negotina, učenica 7. razreda OŠ “Branko Radičević” nestala je iz roditeljske kuće u ponedeljak, najverovatnije oko 3 sata ujutru. Nestanak su primetili baka i deda, u ponedeljak ujutru, pred njen polazak u školu.

PRONAĐENA ŠOKANTNA PORUKA: Marija se noću iskrala iz kuće, dečku poslala poruku da će ga uvek nositi u srcu! (INFO)

– Nije pokazivala nezadovoljstvo. Jedino što je primetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj isti vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan pre njenog nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Ona je poslala SMS u 02:45 časova svom dečku, a poruka je bila ljubavne sadržine – u neverici je rekao otac nestale devojke, Goran B. pre nego što je beživotno telo maloletnice pronađeno u Negotinu.

Devojčica je živela sa babom, dedom i sestrom u kući na Samarinovačkom putu, a njen nestanak je primećen oko 6 sati ujutru.

– Moj otac, a njen deda čuo ju je oko dva sata ujutru kako odlazi u toalet ali se kasnije uspavao. Ona se očigledno iskrala iz kuće u tom periodu i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla da napusti kuću nečujno – kaže otac nestale devojčice.

(Predrag Balanesković /Blic)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*