HOROR U SRBIJI: Juče izašao iz zatvora, danas HLADNOKRVNO NASMRT IZBO prvog čoveka na kog je naleteo! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
ubistvo
Očevidac ove nesreće koja se dogodila jutros, kaže za Telegraf da je Aleksandar B. od ranije poznat kako policiji, tako i psihijatrijskim ustanovama

Aleksandar B. koji je jutros oko 11.25 sati u centru Vrbasa izbo nožem Dragutina V. (62), koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici, od ranije je poznat policiji, saznaje Telegraf.

Naime, on je već lečen u određenim psihijatrijskim ustanovama,a prema rečima jednog meštanina Vrbasa pre godinu ili dve, na autobuskoj stanici je napao dve devojke.

– Pre dve godine je napao dve devojke koje je posekao nožem – priča za Telegraf jedan od očevidaca, koji je upoznat sa ponašanjem Aleksandra B. i dodaje:

– Nisam siguran zbog čega, ali je do juče bio u zatvoru.

Inače, u ovom gradu skoro niko ne zna ko je i čime se bavi Aleksandar B. Zna se samo da je iz Vrbasa…

Podsetimo, danas oko 11.25, Dragutin V. koji je bio zaposlen u Gradskom zelenilu, sedeo je u parku na klupi, kada mu je Aleksandar najverovatnije iz čista mira prišao i devet puta ga kuhinjskim nožemubo.

(Telegraf.rs)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
 • lika

  to samo srbija ima sudstvo je najveći šljam na ovim prostorima brane kriminaklce ubice i sav ološ narode terajte taj ološ s vlasti i sudstva.

 • Dragan

  Problem je oko procedura smestaja psihickih por, licnosti. Drugo, drze ih mesec dana i puste ih bez ikakve dalje kontrole i pracenje, samo da skinu bedu sa vrata. Ovakvih bolesnika je sve vise.

 • Мила

  Сад да судија одговара за убиство!

 • cvetic

  Toliko o resocijalizaciji!A i o strucnosti procenitelja!

 • olja

  Vrbašanka sam i znam da je i nervni bolesnik i njega je trebalo smestiti u ludnicu a ne u zatvor pa su mu tako pružili šansu da to ponovi ali ovog puta sa smrtnim ishodom. Sad je smešten u Vrbasku bolnicu na nervno i čuva ga policija da se ispoštuje procedura. Kakve uslove u Vrbaskoj bolnici imaju pre svega lekari kad bolnica izgleda kao za vreme rata . Ma sve nam je tako , totalni raspad .

 • olja

  To nije prvi slučaj u Vrbasu. Pre dosta godina sličan slučaj . Nervni bolesnik izlazi iz kuće sa sekirom u ruci i ubije prvu prolaznicu koja se vraćala sa posla ujutru rano iz treće smene . Svi su znali da mu je mesto u duševnoj bolnici ali se čekalo da ipak nekog ubije pa se ima kad.

 • Acko

  To vam je kazna bezboznici za vase klanjanje djavolu i evropi.
  Mozete da imate kakvo god hocete sudstvo i zdravstvo i policiju – ako i dalje budete isli stopama evropskih satanista – mozete ocekivati samo gore od ovoga…

 • Neda

  Treba ga smjestiti na psihijatriju do kraja života jer će opet nešto napraviti.