HOROR U LESKOVCU: Policija uhapsila napadača osumnjičenog da je ubodom nožem u srce ubio mladića (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
intervencija
Foto: pixabay
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su Stefana S. (21), osumnjičenog da je jutros oko 4.30 sati, na ulici u Leskovcu, nakon svađe, oštrim predmetom zadao ubod u grudi dvadesetpetogodišnjem Milošu G. (25), koji je od zadobijenih povreda preminuo.

O događaju je obavešten zamenik višeg javnog tužioca u Leskovcu, koji je sa policijom izvršio uvidjaj, saopštio je MUP.

Pripadnici MUP-a intenzivno tragaju za osumnjičenim i rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Leskovčanin Miloš G. (25) umro je noćas u blizini igrališta Sloge gde ga je za sada nepoznata osoba usmrtila nožem. Kako je lokalnim medijima potvrđeno u policiji i leskovačkoj bolnici, on je iskrvario na licu mesta.

„U urgentni centar dovezen je u 4.35 sati. Nije mu bilo pomoći. Jedan ubod nožem je bio pravo u srce, drugi pored, ali je prvi bio smrtonosan“, kazao je načelnik Urgentnog centra Milan Stojković.

U momentu pronalaska kod stradalog nisu nađena lična dokumenta.

Mladić je pešačio bojničkim putem u blizini svoje kuće kada je na njega naleteo automobil čiji je vozač bio pijan. Automobil je odbacio telo mladića 50 metara.

(Beta)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*