EKSKLUZIVNA VEST: Vuk Kostić ISTRAŽIVAĆE UBISTVO pevačice iz Borče

glumac
Foto: Printscreen/instagram
U novim epizodama hit serije inspektor Aleksandar će pokušati da otkrije ko je kriv za smrt Jelene Marjanović

Kriminalistička serija RTS „Ubice mog oca“ dobiće nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, tražiće ubicu pevačice, ekskluzivno saznaje Kurir.

Druga sezona hit serije biće delom inspirisana tragično nastradalom folkerkom Jelenom Marjanović, koja je ubijena na nasipu u Borči pre osam meseci, a čiji ubica još nije uhapšen.

Kasting za nove glumce

– Ubijena pevačica neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je reč, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rešavati Vuk – objašnjava za Kurir jedan od saradnika na projektu, koji je insistirao na anonimnosti.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.
– Više detalja o scenariju znaće se tek kad krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umešani u ubistvo njegovog oca, a nakon uspešno rešenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja pre policije – kaže naš izvor.

Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.
– Vuk ostaje glavna zvezda serije, a nove glumce izabraće na kastingu. U novim epizodama upoznaćemo ljude iz medija i kako oni pomažu ili odmažu policiji u istrazi ubistva, o kom se piše iz dana u dan – zaključuje naš sagovornik.

A šta kaže producent

Kontaktirali smo s producentom serije Uglješom Jokićem, koji je pokušao da ostane tajnovit:
– Mi radimo vredno na tome. Napisano je već više od pola sezone, i to je sve što u ovom trenutku možemo da otkrijemo.

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*