ČOPOR OD 12 PASA IZUJEDAO BAKU (76) NA GROBLJU! Stravični detalji KRVAVOG NAPADA u Nišu (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
yubi
pixabay
Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je po celom telu jednu Nišlijku staru 76 godina jutros oko 6.30 časova na Starom groblju u Nišu

Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je po celom telu jednu Nišlijku staru 76 godina jutros oko 6.30 časova na Starom groblju u Nišu. Povređena žena je nakon ukazane medicinske pomoći prebačena u Urgentni centar u Nišu.

– Žena je krvnički izujedana po celom telu. Lekari koji su ukazivali pomoć povređenoj ženi kažu da nikada u svojoj dugogodišnjoj praksi nisu videli takav slučaj. Ona je izujedana bukvalno po celom telu osim glave. Sumnja se čak i da joj je ruka polomljena od ujeda – kaže lekar Hitne pomoći u Nišu dr Dušan Gostović.

Po dolasku lekara psi lutalice umalo nisu napali i ekipu Hitne pomoći, ali se sve srećom završilo samo na pretećem režanju.Povređena žena prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Ovo je drugi napad pasa lutalica za manje od 24 časa u NIšu. Jedna prolaznica ujedena je sinoć oko 19:45 časova u parku Čair ali ona ima lakše povrede.

Ona se sama javila u ambulantu Hitne pomoći nakon čega je sama sa uputom otišla na dalji pregled pa se sigurno radi o jednom ujedu i lakšoj povredi.

(D. R. /Telegraf)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*