ZODIJAK NALAŽE: Šta svaki horoskopski znak treba obavezno da uradi u 2018. godini!

žurka
Foto: Dnevne.rs/Pixabay
Nova 2018. se bliži. Evo i nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebalo da usvoji

Ovan 

Više obraćajte pažnju na sve oko sebe, na trošenje novca i završavajte sve ono što ste započeli. Manje budite zahtevni i svađalački nastrojeni.

Bik 

Trudite se da usvajate nove stvari i promene, imajte više samopouzdanja i slušajte ljude oko sebe. Manje se koristite izgovorima i nemojte previše da se samosažaljevate.

[adsenseyu5]

Blizanci 

Više se fokusirajte na kvalitet zadataka koje izvršavate i slobodno dopustite ljudima da vam se približe. Manje osuđujte druge oko sebe i ne izbacujte ih tako lako iz života.

Rak 

Naučite da prihvatite stvari koje ne možete da promenite i budite optimističniji. Manje se namećite i prestanite da se opterećujete time šta drugi rade.

Lav 

Više verujte u svoje sposobnosti i naučite da se klonite loših uticaja. Manje se brinite jer ćete tako često sebi nabijati stres.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. DECEMBRA 2017: Rak hrabar i borben, unapređenje na poslu za Vagu, Vodolija se distancira od voljene osobe (ASTRO – SAVETI)

Devica 

Više se verbalno izražavajte i hvatajte u koštac s poslom koji radite. Manje kontrolišite stvari na koje ne možete da utičete.

Vaga 

Više se fokusirajte na rešavanja sopstvenih problema i situacija jer ih često stavljate u drugi plan. Nemojte se plašiti da kažete ’ne’.

Škorpija 

Morate imati više razumevanja pre nego što donesete drastičnu odluku. Trudite se da budete otvoreniji kada su vaši problemi u pitanju, tako će vam pre neko pomoći.

[adsenseyu1]

Strelac 

Više se obazirite na tuđa osećanja (vi se brinete o ljudima, ali imate problem da to pokažete). Pokušajte da ne budte previše grubi iskazujući svoj stav.

Jarac 

Pokušajte da zaboravite na povređena osećanja, biće vam bolje na duge staze. Manje sumnjajte u sebe i nemojte se plašiti da će svi da vas povrede.

SVETI NIKOLA JE POSNA SLAVA, ALI MNOGI SRBI PRAVE MRSNU TRPEZU: Odgovor je u jednoj legendi!

Vodolija 

Slobodno prihvatite pomoć kad vam je potrebna, posebno od voljenih. Manje prkosite ljudima kada ne može da bude onako kako vi želite.

Ribe 

Pokušajte da budete strpljivi kada vas drugi ne razumeju. Manje se plašite samoće, oni kojima značite će uvek biti tu za vas.

VERICA RAKOČEVIĆ ODBRUSILA LICEMERIMA: Zar ženi u ŠEZDESETIM treba rezervisati grobno mesto?

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor: B92)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*