VREMENSKA PROGNOZA: Pripremite se, od ponedeljka do kraja iduće sedmice ‘VELIKI OBRT’… (GRAFIKON)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
sunce
Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay
Prema najavama meteorologa, tokom vikenda kišovito i malo hladnije, od ponedeljka sve toplije

NAOBLAČENjE sa kišom zahvatiće danas Vojvodinu, a po podne i centralnu i južnu Srbiju.

Minimalna jutarnja temperatura biće od stepena ispod nule na jugu do sedam na severu, a maksimalne dnevna od 11 u Subotici do 20 Celzijusovih u Leskovcu. Sutra malo hladnije, a od ponedeljka do kraja iduće sedmice toplo sa dosta sunčanih sati.

 

 

U Beogradu vikend počinje sunčano, a po podne i uveče moguća je povremena kiša. Temperature od sedam do 15 stepeni. Slično i u Nišu, uz maksimalnu temperaturu do 19 stepeni.

vreme
Foto: Novosti

Krajem dana slaba kiša padaće i u užičkom kraju, gde će u najtoplijem delu dana biti do 19 stepeni, a na Zlatiboru i Tari do 13 stepeni. Sever Vojvodine zahvatiće naoblačenje već ujutru, a sredinom dana i ostale predele.

Od ponedeljka do kraja iduće sedmice toplo sa dosta sunčanih sati i pravo prolećno vreme – kažu u „Meteosu“.

– Postoji manja šansa za kratkotrajnu kišu u utorak i krajem sedmice. Maksimalne temperature u većini dana oko 20 stepeni!

(Dnevne.rs /Izvor: Novosti)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone