VELJA ILIĆ PRETUČEN ZBOG MLADE DEVOJKE: Bio u vezi sa 40 godina mlađom pevačicom?!

političar
Foto: printscreen/youtube
Velimir Ilić, lider NS, pretučen je jer je bio u vezi sa skoro 40 godina mlađom devojkom

Podsetimo, Branko Jocić, bivši direktor JP „Putevi Srbije“ i nekada bliski Ilićev saradnik, potvrdio je juče za naš list da Velja nije prebijen zbog kiparskih para, kako to on kaže, već da ga je kroz šake propustio otac jedne maloletnice s kojom je bio u vezi!

Napad u ćerkinom stanu

Šef NS napadnut je 2009. u ćerkinom stanu u Beogradu. Medijima je kao razlog napada naveo „da mnogo zna“, a policija je tad podnela prijavu protiv N. N. lica. Sada, osam godina kasnije, Ilićev bivši saradnik tvrdi da je Iliću razbio glavu gnevni otac maloletne devojke s kojom se lider NS viđao.Naš izvor otkriva još neke detalje ove švaleracije.

 

[adsenseyu4]

– Velja i ta cura, koja je bila potpuno anonimna, upoznali su se ispred Skupštine. On je tada bio poslanik, upoznao ih je neki prijatelj. Kada su počeli da se zabavljaju, ona je tek postala punoletna. Zabavljali su se do početka 2011. godine. On je njoj ugađao, kupovao joj se skupe poklone, pomogao joj je oko prvog singla, hteo da joj pomogne u karijeri, plaćao joj je putovanja… Nije bila član Nove Srbije, ali kao da jeste, svi iz stranke su znali za nju. Priča se i da su maltene živeli u stanu u kojem je Velja prebijen. Posle operacije, ona je sa njegovom ćerkom došla da ga obiđe u bolnici. Istina, ceo slučaj u vezi sa njegovim prebijanjem je prijavljen policiji, ali se nikada nije saznalo ko ga je pretukao. Ma sve je to odmah zataškano – priča sagovornik Kurira.

Našla novog sponzora

Posle raskida, ona je vrlo brzo našla novog sponzora. Udala se za čoveka koji je od nje mnogo stariji.

– Čovek je veoma bogat, mada je imao sitnih problema sa zakonom. Ugađa joj, plaća snimanje njenih pesama i spotove koji se rade na vrlo skupim i dalekim destinacijama, finansira njenu firmiranu garderobu, putovanja. Pored pevanja, ona pokušava da se bavi i modom. A poseban fetiš su joj selfiji sa poznatim facama iz svetskog džet-seta, koje ona rado kači na društvene mreže – tvrdi naš izvor.

 

[adsenseyu1]

Ilića za Kurir tvrdi da nije bio sa pevačicom.

– Ma kakva pevačica, kakvi bakrači… Prvi put čujem za nju. I ne znam uopšte čiji me je to otac pretukao. Taj, bre, Jocić nije normalan, imam decu i unuke, tužiću ga, moraće sve to da dokaže na sudu. On da je normalan, ne bi pričao tako nešto, a kao nenormalan tužiće ga svi koje pominje. Pa će sutra da plače, neće imati čime da plati troškove i kaznu, da prehrani decu. Kako ga, bre, nije sramota – poručio je Ilić.

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*