VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Za period od 20.11. – 26.11.2014.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

znak-oci

Nedeljni horoskop od 20. do 26. novembra piše astrolog Vladimir Vlajić.

OVAN

Mnogi Ovnovi i dalje imaju osećaj da su nemi posmatrači trenutnih dešavanja. Želite da se uključite ili da ubrzate nešto. Samo strpljivo, nije vreme za impulsivne odluke i rasprave. Iznenađenja slede, a krajem nedelje vam stiže povoljna vest. Imate problem da naplatite potraživanja ali vam nešto novca dolazi s druge strane. Sve kreće mnogo bolje od početka decembra. Postoji izvesna tenzija kada je emotivni deo u pitanju kojeg god da ste statusa. Slobodni privlače pažnju na sebe, ali svakom nađete manu. Može vas privući osoba iz drugog mesta ili neko ko često putuje i ima malo slobodnog vremena. Zauzeti Ovnovi osećaju zahlađenje u odnosu, ali i nervozu. Nemate šta konkretno da zamerite partneru. Najbolje bi bilo da se usmerite na sebe jer tenzije prolaze tokom sledeće nedelje.

BIK

Bikovi su već izvesno vreme nervozni i impulsivni. Još osećate potrebu da se branite od nekoga ili nečega. Osećaji vas ograničavaju u svakodnevnom funkcionisanju. Završite počete poslove i obratite pažnju ako vam se nude honorarni poslovi od kojih dobro i brzo možete da zaradite. Ni emotivni deo nije nešto čime ste najzadovoljniji. Slobodni Bikovi privlače osobe prema kojima osećaju fizičku privlačnost. Međutim, sve se tu nekako i završava. Ako vam fali avanture – ovo je period koji će vas rasteretiti. Zauzeti Bikovi bi trebalo da ćute. Na svaku partnerovu reč vi imate šta da pitate ili dodate a to ne bi donelo ništa dobro. Uzdržite se impulsivnih reakcija do sledeće nedelje jer će vam tada sve delovati potpuno drugačije.

BLIZANCI

Mnogo ste pričali o potencijalnim promenama ali je u prošlosti akcija izostala. Napokon su neke stvari počele da se rešavaju. Prihvatite savet mlađeg prijatelja ili mlađeg saradnika koga dobro znate. Raduje vas to što finansije polako počinju da se popravljaju. Povedite računa u svemu što ima veze sa zakonom i poštujte neku formu. U emotivnim odnosima vam je potrebna dobra komunikacija sa partnerom ili potencijalnim partnerom. Zauzeti Blizanci napokon mogu da odahnu jer se baš taj deo bitnije popravlja. Slobodne Blizance očekuje interesantan period jer upoznaju nekoga ko je komunikativan i ima slična interesovanja vašim. Može vam se čak i vratiti neko iz prošlosti. To je neko ko razmišlja o promeni posla, nekom putovanju ili doškolovanju. Napokon možete da odahnete jer niko ne ugrožava vaš osećaj slobode.

RAK

Posla ima, ali vi želite da vratite nekadašnji sjaj. To vam vrlo lako može poći za rukom u slučaju da se obratite pravim saradnicima. Podršku prijatelja imate i to iskoristite krajem nedelje. I dalje mislite o nekretninama ili selidbi ali za to sačekajte još malo. Finansije se popravljaju, naročito ako se bavite privatnim poslom. U emotivnom delu vam nedostaje takta. Zauzeti Rakovi žele da sve bude pod konac. Kako to nije moguće verovatno ćete se malo povući u odnosu. Moguća je i odvojenost od voljene osobe. Partner ima dosta svojih dilema ali to nisu teme koje su vama interesantne. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga na mestu koje vam je kao druga kuća. Ipak, za bitna emotivna dešavanja čekate sledeću nedelju.

LAV

Lavove trenutno brinu finansije. Imali ste dosta neplaniranih izdataka i sada bi trebalo zapušiti rupe. Ovo nije period u kome treba da pozajmljujete novac ili podižete kredite. Može da vam se komplikuje nešto vezano za papirologiju. Sve povoljnosti su vam vezane za osobe iz drugih mesta (možda inostranstva). Razmišljajte dugoročno i već krajem nedelje će vam se ukazati prilika da napravite prvi korak napred. Po pitanju emotivnih tema nekako ste suviše mirni. Zauzeti Lavovi imaju podršku partnera, ali vi kao da je ne vidite (a to je zbog toga što ne vidite način da rešite trenutni lični problem). Kako dani prolaze vaš odnos će biti sve bolji. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju nekoga preko posla ili prijatelja. Opet, gužva na ljubavnom planu kreće sledeće nedelje.

DEVICA

Device gledaju unapred. Vaše ambicije se bude a samim tim privlačite saradnike drugačije energije od one u prethodnom periodu. Sve vam ide nekako lakše. Nije vreme da se sada svađate i sitničarite već da se usmerite na krupnu sliku. Želite nekome da „opipate puls“, ali to uradite pametno – nametnite svoje mišljenje. Emotivni deo je zadovoljavajući kod većine Devica. Zauzete imaju povremene sukobe sa voljenom osobom ali to brzo prođe. Slobodne Device mogu da konkretizuju jedno poznanstvo ili vam se javlja neko iz prošlosti. Svakako će se emotivni deo pomeriti na bolje. Potencijalni partner vam uliva osećaj sigurnosti. Mnogi mogu da ne primete nekog kvalitetnog upravo zbog toga što će suviše svoje energije uložiti u posao.

VAGA

Sumnjate u sebe i saradnike. Opterećujete se pređašnjim dešavanjima. Želite nešto ozbiljno da promenite ali još vam se ne otvaraju šanse koje čekate. Ne ulazite u sukobe i primirite se još malo. Finansije vas i dalje opterećuju a ništa novo na vidiku. Usmerite se na strance i one koji često putuju – uskoro vam donose lepe vesti. Slobodnim Vagama je ljubav vezana za radno mesto – vaše ili potencijalnog partnera. Možete i da ozvaničite nešto što ste do sada smatrali „kombinacijom“. Zauzete Vage su na prekretnici. Suočeni ste sa nečim što vas mesecima unazad žulja pa je vreme da to rešite. Saslušajte partnera da biste mogli da donesete pravu strategiju šta i kako dalje.

ŠKORPIJA

Izvesne okolnosti se menjaju ali ostaje nešto teže za one koji su rođeni u trećoj dekadi. Brinu vas finansije. Honorarni poslovi su vam naklonjeni u ovom periodu. Povedite računa ako se bavite papirologijom jer su moguće komplikacije. Ne savetuju vam se velika ulaganja i inače bi trebalo više računa da povedete o novcu. Nešto bitno se rešava kod slobodnih Škorpija. Ili ćete se konačno otkačiti od nekoga iz prošlosti, ili će vam se pojaviti neko veoma kvalitetan. Vaša posesivnost je i dalje prisutna pa pazite da zbog toga ne upraskate. Moguće je da potencijalni partner ne živi blizu vas. Zauzete Škorpije smanjuju tenziju u odnosu. Voljena osoba nema više toliko jak uticaj na vas te osećate izvesno rasterećenje.

STRELAC

Postaje vam sve teže da funkcionišete na radnom mestu. Finansije su i dalje nestabilne. Nikako da konkretizujete šta to želite za sebe u poslovnom delu. Impulsivniji ste u odnosima sa saradnicima i to može u jednom trenutku da vas optereti. Samo se opustite i pokrenite svoju veselu prirodu. Privući ćete ljude na položaju i spontano ćete pokrenuti neke dugoročno dobre stvari. Razna dvoumljenja su vas mučila u prethodnom periodu – u kom pravcu promeniti svoj emotivni status. Krajem nedelje se jedan odnos kristališe i vi pratite taj put. Strelčevi koji ostanu sami do vikenda – prijatno iznenađenje sledi prilikom jednog poznanstva preko prijatelja. Društvene mreže takođe obiluju interesantnim dešavanjima za vas. Zauzeti Strelčevi popravljaju odnos. Dobijate partnerovu podršku u jednom vama bitnom projektu.

JARAC

Finansije su vas opterećivale u proteklim nedeljama. U ovom periodu ćete uspeti da ugovorite neke konkretne promene ili projekte tako da će se finansije vrlo brzo popraviti. Povedite računa u komunikaciji sa saradnicima koji su vašeg statusa. Mogući su sukobi koji bi vam nepotrebno skrenuli pažnju od nekih lepih stvari koje slede. Ulazite u period kada su vam moguće tajne, ili iz nekog razloga komplikovane ljubavi. Vi ste kao znak uglavnom jednostavni pa vas ovo može iscrpiti. Ipak ne želite da odustanete i spremni ste nešto da žrtvujete. Zauzeti Jarčevi žele nešto da raščiste u odnosu. Konflikti će vas pokretati da sve izbacite na videlo. Samo u tome budite taktični (što obično jeste). Ne dozvolite da neke stvari izgovorite u afektu.

VODOLIJA

Planetarni aspekti vam idu u prilog. Naglašavaju da će se spletom povoljnih okolnosti nešto dobro menjati u vezi nekretnina, privatnog ili honorarnog posla. Možete da se oslonite na prijatelje i dugogodišnje saradnike, a moguće je i da ćete obnoviti neku saradnju. Svakako nemate razloga da budete skromni i uzdržani. U emotivnom delu se dvoumite. Osobe sa potpuno različitim energijama su oko vas. Koliko god da vam neke novine deluju interesantno – na kraju ćete se ipak odlučiti za vama poznatu varijantu. Zauzete Vodolije mogu da se svađaju prvenstveno zbog novca i raspolaganja istog. Jednostavno ne želite da popustite u nekim stvarima i tačka.

RIBE

Nastavlja se vaš povoljan period u saradnji sa strancima. Neki mogu da promene firmu ili oblast u kojoj rade. Budite otvoreni za novine. Rešavanje nečega što je vezano za državne institucije je izvesno i povoljno za vas. Pokušavate nešto dugoročno da planirate, ali vam ne ide od ruke, što ne znači da je loše za vas. Ali, vi biste da rešite tu neizvesnost. Zasad samo postavite okvire onoga što želite, iako vam se možda čini neostvarivo iz trenutne pozicije. Emotivni deo vam se čini komplikovanim, kojeg god da ste statusa. Slobodne Ribe privlače pažnju osoba koje su po karakteru sušta suprotnost. To je znak da bi za sada trebalo više da se usmerite na sebe. Zauzete Ribe kao da imaju neku tajnu. Ponašate se misteriozno i provocirate partnera. Dajte neki konačan cilj takvom svom stavu da ne bi stvari otišle predaleko. Vi manipulišete partnerom ili ćete se truditi da bude tako. Krajnji ishod zavisi od toga kako ste odigrali igru.

(Novi magazin)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*