VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 16. do 23. oktobra 2016. godine (LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE)

horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21.3.-20.4)

Posao – Mesec napušta vaš znak, pa ćete narednih dana biti fokusirani na novac, posao i zaradu. Želite da radite sa osobama koje su slične vama, sa kojima se razumete, ali pod uslovom da vi vodite glavnu reč, na šta ukazuje Mars, vaš vladar u znaku egzaltacije.

Ljubav – Tri planete u polju partnerstva, osim mnogo susreta i ljubavnih mogućnosti, donose i dosta komplikacija u funkcionisanju veze. Stalne primedbe partnera o vašem ponašanju pokušajte da shvatite konstruktivnije i da se promenite. Vladar sedmog polja i dalje je u izgonu što će doneti trzavice u vezi.

Zdravlje – Dobro se osećate, mada ponekad ne mislite tako.

BIK (21.4.-21.5)

Posao – Venera, vladar znaka, nalazi se u lošem položaju, ali povoljnim aspektima. To znači da će biti mnogo teškoća u realizaciji mnogih poslova, međutim, na kraju ćete ipak uspeti da rešite većinu problema. Moguće je povećanje prihoda, ili ćete naći novi honorarni posao.

Ljubav – Opozicija Venere i Meseca ukazuje na napete odnose sa partnerom, ali i traženje „ventila“ u neobaveznim susretima sa drugim osobama. Ukoliko partner pokuša isto, veoma ste ljubomorni, mada se trudite to da sakrijete. Uopšte niste svesni do koje mere iritirate partnera.

Zdravlje – Bilo bi dobro da odete na vanrednu lekarsku kontrolu.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao – Neki poslovni aranžmani koje ste napravili pre izvesnog vremena najzad će se ostvariti u ovom periodu. Merkur, vladar znaka, sa Jupiterom i Suncem u trigonskoj Vagi ukazuje na brojne poslovne mogućnosti. Ali, trebalo bi da se fokusirate samo na prioritete, jer u protivnom nećete bogzna šta uraditi.

Ljubav – Bez obzira što svoje planove stavljate u drugi plan i pokušavate da se priviknete na novi tempo života u domu, nemate osećaj kompletnog zadovoljstva. Spoj Merkura i Jupitera donosi veliki nespokoj.

Zdravlje – Potrudite se da vodite uredniji život, pogotovo kada je reč o ishrani.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – U ovom periodu dobićete nekoliko ponuda za posao, koje će se najverovatnije ostvariti za dve, tri nedelje. Posebno povoljni dani za dogovor su ponedeljak i utorak, kada Mesec, vaš vladar bude u Biku, znaku svoje egzaltacije. Stelijum u četvrtom polju nagoveštava donošenje radikalnih poslovnih odluka.

Ljubav – Trebalo bi da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Već početkom perioda, zbog egzaltirane prirode Meseca, bićete u prilici to i da ostvarite. Rakovi koji su u vezi trebalo bi da paze na svoje ponašanje, jer jedna zabavna situacija u očima drugih lako može prerasti u ljubavnu aferu.

Zdravlje – razmislite o dijeti ili promeni načina ishrane.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Ne dozvolite bilo kome da vam se meša u posao. Najbolje funkcionišete sami, odnosno samostalno. Sunce u konjunkciji sa Jupiterom nagoveštava pomoć iz daleka. Ništa nije nemoguće, čak ukoliko su pred vama veliki i naporni poslovi vezani za inostranstvo.

Ljubav – Saturn, vladar polja partnerstva, dobro je postavljen za poslovna partnerstva, ali trenutno nemate sluha za emocije. Tokom celog perioda nećete uspeti da shvatite potrebe partnera, niti ćete znati zašto i kako bi trebalo da se postavite u vezi.

Zdravlje – Smanjite pušenje, bavite se reakreacijom, više šetajte i boravite u prirodi.

psiholog
Foto: Dnevne.rs /pixabay

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Iako imate stelijum u drugom polju, nemate specijalan odnos prema novcu. Važnije vam je da se više posvetite poslovnim odnosima, pre svega da budu kvalitetniji. Period je izuzetno povoljan za povezivanje i poslovanje sa inostranstvom, sve dok je Merkur, vaš vladar sa Jupiterom.

Ljubav – Spajanje Merkura sa Jupiterom koliko dobro za posao toliko je komplikovano za emocije. Zbog toga neke već okončane stvari lako mogu biti prolongirane, a nove neće moći da dođu do izražaja.

Zdravlje – Lupanje srca, preznojavanje i plitko disanje uzrokovani su velikim stresom.


VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Poslovanje sa inostranstvom donosi dobit, ne samo ovih dana nego tokom celog perioda boravka Jupitera u vašem znaku. Takođe, uvećanje materijalnih prihoda doneće i putovanja, kako službena tako i privatna. Ne započinjite novi posao sa mlađim osobama sve dok je Merkur u vašem znaku.

Ljubav – Mars, vladar polja partnerstva u znaku egzaltacije ukazuje da je voljena osoba okrenuta sebi. Prilično površno pristupate svemu što se tiče vaših emocija, ali ponekad je to dobro jer tako sebe čuvate od nepotrebnog nerviranja.

Zdravlje – Dobro se osećate, ali je neophodno da budete pažljiviji, jer postoji mogućnost popvrede ekstremiteta.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Nemojte previše da brinete o tenzijama na poslu. Situacija će se nekako rešiti, ali na teži način, jer vam je Saturn u polju novca. Imate utisak da neko želi da vas prevari ili iskoristi kako bi mogao da komentariše vaše prihode.

Ljubav – Venera u vašem znaku doneće brojne mogućnosti, nažalost, haotične i one koje se teško uklapaju u vaše standarde. Gotovo ceo period biće konfuzan, pa pokušajte da zadržite postojeće stanje bez većih promena. Slobodne Škorpije ući će u vezu koja će u početku izgledati stabilno, ali će ubrzo postati avantura.

Zdravlje – Redovno kontrolišite krvni pritisak.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Budite oprezni ukoliko pozajmljujete novac od poznanika ili uzimate kredit, posebno kod inostranih banaka, na šta ukazuje prisustvo Saturna u vašem znaku. Suština je da pronađete način da samostalno finansirate poslovne ideje.

Ljubav – Zračite pozitivnom energijom. Merkur, vladar polja partnerstva u Vagi, sa Jupiterom, vašim vladarem ukazuje na nova dešavanja, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspešan ljubavni život. Da biste u tome uspeli, neophodno je da vas osoba „preko puta“ podstakne na neki način.

Zdravlje – Najbolji lek za vaše zdravlje je da ostavite duvan i druge stimulanse.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Nije vreme za rizične finansijske konstrukcije niti pokušaje da uvećate prihode, pogotovo ne iz redovnog posla. Prisustvo Saturna, vašeg vladara u dvanaestom polju ukazuje na brojne prepreke, više subjektivne nego objektivne. Ukoliko želite promene na poslu, moraćete da „poradite“ na sebi.

Ljubav – Mesec, vladar vašeg polja partnerstva, zbog opozicionog položaja prema Veneri, univerzalnog simbola emotivnih i partnerskih odnosa, nepovoljno će uticati na većinu vaših planova sa voljenom osobom.

Zdravlje – Prilično ste neoprezni, zbog čega su mogući padovi i prelomi.VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Aspekt saradnje između Merkura i Saturna, vašeg vladara, na polju inostranstva i novih poslova stimulativno će uticati na nova poslovna dešavanja. Međutim, to ne znači da bi ambicije trebalo da budu veće od mogućnosti, naprotiv, pravo je vreme za neke nove poslovne poduhvate.

Ljubav – Previše ste okrenuti sebi, zbog čega se partnerski odnosi svode na održavanje postojeće situacije. Ali, dugoročno gledano ovakva situacija je neodrživa i trebalo bi što kraće da traje.

Zdravlje – Tokom ovog perioda najviše će vas mučiti nervoza i nesanica, sigurni znaci da ste premoreni.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Period je povoljan za dogovore, poslovne sastanke i službena putovanja. Pokušajte da izbegnete rasprave u kojima previše jasno iznosite negativne stavove, pogotovo o stvarima koje još nisu zaokružene.

Ljubav – Spoj vladara prvog i sedmog polja prate dešavanja u kojima je malo toga jasno definisano. Tako u ovom periodu izgleda vaše polje partnerstva. Zato je bitno da dodatno ne komplikujete situaciju.

Zdravlje – Smanjite obaveze i usporite ritam, jer ste premoreni.

(Dnevne.rs /Izvor: Mihailo Čukić, Novosti)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*