UZ ČAŠICU RAKIJE UPLATIO JE 50 DINARA NA TIKET, A ONDA JE DOBIO BOGATSTVO! O ovom dobitku priča cela Srbija

rakija
Foto: Profimedia, Wikipedia/Pinosavac,
Da bi osigurao svoj dobitak od 779.700 dinara on je po 100.000 dinara uplatio na nerešen rezultat (X) kao i istu sumu na pobedu Bresta (dvojku), a kvote za oba tipa bile su preko tri

Za 50 dinara, koliko je uplatio u kladionici R. R. iz Sivca dobio je 579.700 dinara, a da nije “branio” tiket premija bi bila čitavih 779.700 dinara!

Kako prenose “Večernje novosti” R. R. je uz čašicu rakije i kafu odigrao dobitni tiket, a na kojem je pogodio sedam nerešenih rezultata i dve pobede domaćina (dva “keca”). Osam utakmica sa tiketa igrala su se u nedelju, a samo jedna u ponedeljak.

Kako za ovaj list kaže srećni dobitnik R. R. on je u nedelju video da je “uhvatio” svih osam utakmica, a čekao je samo još pobedu Ajačioa u meču koji je ovaj francuski tim igrao kod kuće protiv Bresta.

Da bi osigurao svoj dobitak od 779.700 dinara on je po 100.000 dinara uplatio na nerešen rezultat (X) kao i istu sumu na pobedu Bresta (dvojku), a kvote za oba tipa bile su preko tri.

U selu Sivac postoji oko 8.000 stanovnika, a radi pet kladionica. Ni u jednoj od njih nije dosad ostvaren toliko veliki dobitak.

                       

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*