Upoznao je u osnovnoj školi, RODILA MU DVOJE DECE, rastali se, ona i danas nosi njegovo PREZIME: Ovo je PRVA ŽENA Lukasa (FOTO)

pevač
Foto: telegraf
Prva ljubav Ace Lukasa ostala je dosledna sebi, pa za sve decenije koliko nosi njegovo prezime nikada o Aci i njihovom braku nije rekla nijednu jedinu reč

Međutim, dobro je poznato da Aci to nije prvi, već treći brak, ali ono što nije poznato jeste kako izgleda i čime se bavi Acina prva supruga Svetlana. Njihova priča nije ispričana u javnosti, jer Ceca, kako je zovu, ne voli medijsko eksponiranje i nikada nije svojevoljno davala izjave po medijima.

 

[adsenseyu4]

Ipak, imala bi štošta da kaže, jer je njena i Acina ljubav bila jedna od najlepših koje je u to vreme imao beogradski kraj Karaburma.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Naime, Aca i Ceca zajedno su išli u osnovnu, a potom i u srednju školu, kada je krenula njihova ljubav. Bili su prvi iz svoje generacije koji su se uzeli, stvorili porodicu i dobili decu – ćerku Miljanu i sina Lazara.

Iako su prošli kroz izuzetno turbulentne dane, iako su preživeli štošta, Ceca nikada nije dala nijednu izjavu za medije. Ona živi običnim životom, daleko od medija, radi u jednom “Bio marketu”, vrlo je poštovana među ljudima, i i dalje nosi Acino prezime – Vuksanović.

Evo kako ona danas izgleda:

Foto: Instagram/cecabg
Foto: Instagram/cecabg

 

[adsenseyu1]

Foto: Instagram/cecabg
Foto: Instagram/cecabg

Ceca i sin Lazar:

Foto: Instagram/cecabg
Foto: Instagram/cecabg

Ceca, sin Lazar i ćerka Miljana koja je zaposlena kao šminker u “Grandu”:

Foto: Instagram/cecabg
Foto: Instagram/cecabg

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:I.C.,Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*