Umesto da višak SLADOLEDA baci u kantu, dodala mu je malo brašna i za 5 MINUTA napravila ČUDO (RECEPT)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

priprema

Ukoliko vam se prijelo nešto slatko, a sve što vam je ostalo u kući jeste malo sladoleda na dnu kutije, evo rešenja

Ako vam je u kutiji porodičnog sladoleda ostalo još sasvim malo ove poslastice, ali niko od ukućana nije zainteresovan da ga pojede, to ne znači da ne može da se iskoristi.

Sve što treba da uradite jeste da u vatrstalnu posudu prespete istopljeni sladoled, potom dodate malo brašna.

Kad sve to dobro umutite, bacite u mikrotalasnu ili običnu rernuna nekoliko minuta da se malo zapeče.

Vaša sladoled-tortica je spremna. Prijatno!

(Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone