U BRAKU SU 78 GODINA: Deka nikada nije rekao supruzi da je VOLI, a razlog je neverovatan (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
brak
Foto: Printscreen Youtube / Vigorously Live
Osim tolerancije, poštovanja i sreće ne postoji nikakva posebna tajna njihovog dugog braka. Ipak, Mori nikada nije rekao Beti da je voli

Stogodišnjaci Mori i Beti Markof u braku su 78 godina, a kažu da osim tolerancije, poštovanja i sreće ne postoji nikakva posebna tajna njihovog dugog braka. Ipak, Mori nikada nije rekao Beti da je voli.

„Nemoj dopustiti da se prigovori pretvore u ljutnju. Tolerancija i poštovanje. I ljubav. Mori nikad ne koristi reč ljubav. Ali akcije su jednake s obe strane“, rekla je stogodišnja Beti za Observer.

Stotrogodišnji Mori je objasnio zašto nikada svojoj supruzi nije rekao da je voli.

„Ljubav je posesivna i podrazumeva kontrolisanje. Radije bih umesto toga koristio reč „briga“ koja za mene ima mnogo dublje značenje. Pokaži da ti je stalo“, objašnjava Mori.

Dodaje da ljudi koriste reč „ljubav“ i „volim“ za mnoge stvari

„Volim da igram tenis. A Beti konstantno grlim, konstantno ljubim i mnogo brinem za nju“, rekao je Mori koji tvrdi da je dan kada je sreo Beti najsrećniji u njegovom životu.

Beti i Mori upoznali su se 1938. godine u Njujorku. Kažu da je najčudnija stvar koja im se dogodila to što su gledali kako im deca postaju penzioneri.

„Ovo je retkost, svesni smo toga. Ali smo veoma srećni. I najbolje što vam možemo da poželimo je naša sreća“, rekao je Mori.

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/Izvor:magazin.ba)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*