TEŠKO DA BISTE GA PREPOZNALI: Silvestera Stalonea ste obožavali, a evo kako danas izgleda! (VIDEO) (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
roki
Foto: jutjub
Silvester Stalone jedan je od najpopularnijih glumaca, režisera i scenarista današnjice… Najpoznatiji je po ulogama u filmskih serijalima „Roki“ i „Rambo“.

Rođen je u Njujorku, a karijeru se započeo na neobičan način. Zbog nedostatka novca, prihvatio je da glumi u porno-filmu.

– Dok je bio „odjavljivan“, Silvester je u potrazi filmova ostao toliko „švorc“ da je svojevremeno tri nedelje proveo spavajući kao beskućnik na njujorškom autobuskom terminalu. Pričao je da je povremeno morao i da prosi za hranu.

 

Stvari su postajale samo gore i gore, tako da je Stalone u jednom trenutku bio primoran na očajnički potez, prodao je svog psa, jedinog prijatelja i dugogodišnjeg saputnika u lutanju njujorškim ulicama.

Potpuni stranac dao mu je 25 dolara za njegovog drugara. Stalone je morao to da prihvati – rekao je svojevremeno izvor svetskim medijima..

Svetsku slavu je stekao 1976. godine ulogom boksera u filmu „Roki“. Verovali ili ne, za snimanje ovog filma potrošeno je milion dolara, a zaradio je preko 225 dolara.

Nakon toga sledi „Rambo“, a Silvester više ne može da se odbrani od obožavatelja. Potom se pojavljuje kao gost u manjim TV serijama. Međutim, to mu još uvek ne donosi ni novac, a ni slavu

Počinje pažljivo da bira uloge, a uglavnom su to likovi koji često spase lokalnu zajednicu, ili čak jednu državu. Za uloge se vredno pripremao.

 

Sati i sati u teretani učinili su da dobije željeni izgled, ali su steroidi koje je pio takođe doprineli da polako počinje da se deformiše.

Iako je i danas aktivan, čini se da ne želi da prihvati godine (a ima ih tačno 70), već hemijom pokušava da uspori starenje

Mnogi svetski mediji komentarišu da Stalone ne stari prirodno, već podstaknut hemijom, izgleda veštački.

Aktivan je na Instagramu, gde uglavnom objavljuje videe i fotografije sa porodicom.

(Dnevne.rs /Izvor: A. Č., Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone