“TATICE, MOGU LI DOBITI ČAŠU VODE”: Plakao za mrtvim sinčićem (2), a onda je začuo reči spasenja, nažalost…

kovčeg
Foto: Dnevne.rs/Pixabay
Sigurno ste čuli da su neke osobe proglasili mrtvim, a onda su one potom oživele. Ne, to nisu urbane legende. Takve situacije se zaista događaju.

Otac dvogodišnjeg Kelvisa Santosa doživeo je pravi šok kada je shvatio da je njegov sinčić ipak živ, iako su ga u bolnici proglasili mrtvim! Bizaran slučaj odigrao se 2012. godine u Brazilu. Tada dvogodišnji Kelvis prestao je da diše u bolnici, gde je ležao zbog teške upale pluća. Lekari su ga proglasili mrtvim, a porodica je preuzela njegovo telo kako bi mališana sahranili.

Porodica je celu noć ostala da bdi nad telom koje je ležalo u otvorenom kovčegu. Samo sat vremena pre pokopa, dok je njegov otac neprekidno jecao, mališan je ustao i rekao da je žedan.

“Tatice, mogu li dobiti čašu vode”, upitao je zbunjeni dečak, kom nije bilo jasno zašto svi oko njega plaču i vrište.

MILANU (25) SU OCA UBILI ALBANCI, A VUČIĆA JE ZAMOLIO ZA MALU POMOĆ DA PREHRANI PORODICU: Ubrzo je stigao dokaz da je SRBIJA ZEMLJA VELIKIH LJUDI! (VIDEO)

– Nismo mogli da verujemo svojim očima. Mislili smo da se ostvarilo čudo i da je naš dečak živ. Ali, samo je legao natrag, kao i trenutak pre toga. Više ga nismo mogli da ga probudimo. Bio je mrtav – ispričao je neutešan otac Antonio.

Sina su odmah odveli u bolnicu ali lekari su su potvrdili da mališan ne daje znakove života.

– Uveravali su me da je umro i nisu mi objasnili to što sam malopre video i čuo – rekao je Antonio.

Dečakova porodica je odlučila da za jedan dan pomeri sahranu u nadi da će se dečak opet probuditi, ali im se želja nije ostvarila. Dečak je sahranjen narednog dana na lokalnom groblju. Uveren kako mu je sin žrtva nemarnosti lekara, Antonio Santos prijavio je slučaj.

– Samo 15 minuta nakon što su ga odneli kako bi ga reanimirali došli su da mi kažu da je umro. Mislim da ga nisu dobro pregledali. Umrli ne mogu samo tako da se probude i pričaju – odlučan je otac.

UŽASNA TRAGEDIJA KOD TUTINA: Pijani muž uzjahao konja i hteo da pregazi suprugu, sin ga PREKLAO NOŽEM braneći majku (INFO)

Lokalne vlasti potvrdile su da je dečak primljen u bolnicu u kritičnom stanju i da je proglašen mrtvim nakon što je prestao da diše.

OVO SU MESTA U SRBIJI NA KOJA JE PADAO OSIROMAŠENI URANIJUM: Mapa NATO otkriva TAČNE LOKACIJE udara iz ’99

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*