STOLAR MILE POKLANJAO STOLICE za hranjenje beba: Ponovo će vas RASPLAKATI njegova dobrota

stolice
Foto: Fejsbuk/StolarMileRakovac
Stolar Mile je pravi heroj Srbije i čovek na koga bi svi trebalo da se ugledamo

Čuveni Milorad Jurković – stolar Mile iz Rakovca čovek je koga je cela Srbiju upoznala po akciji kojom je “zapalio” Internet – “Samo neka se deca rađaju”, glasio je moto ovog zanatlije koji pravi stolice za hranjenje beba i poklanja ih po celoj Srbiji.

U novoj godini Milorad pokreće novu humanitarnu akciju. Okreće se onima kojima je pomoć i te kako potrebna – našim najstarijim sugrađanima.
– Pošto sam za svo ovo vreme mnogo toga prošao i video mnogo toga, posle dosta razmišljanja i pripreme krećemo u NOVU AKCIJU koju želimo da pokrenemo, a to je pomoć našim najstarijim sugrađanima u vidu stolarskih popravki… vrata, prozora, kuhinja, plakara, stolova, stolica, stepeništa, kreveta, pragova, lajsni, dihtovanja prozora i vrata i dr… Vršićemo popravku starih i ugradnju i zamenu novih mehanizama na svim vrstama drvene stolarije, kuhinjskih elemenata kao i njihovo podešavanje i sve druge stolarske radove… – napisao je Stolar Mile na svojoj Fejsbuk stranici.
On kaže da je ovo još jedan njegov mali doprinos bakama i dekama koji su sami a imaju problem, pa apeluje da mu se jave ljudi koji lično poznaju nekoga kome je pomoć potrebna.
Stolar Mile trenutno izvodi besplatne radove u Novom Sadu i široj okolini, ali se nada da će uskoro uspeti da proširi novu humanitarnu akciju. Uz to, Milorad Jurković ima još jednu molbu.
– Molim sve koji imaju stare šarke za ormane, prozore, vrata i slično, a nisu im potrebne da mi se jave. Ako stvarno na mlađima svet ostaje – hajde onda da to i dokažemo!

(Dnevne.rs /Izvor:A.L.,Dnevno.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*