SAŠA I SUZANA PRVI PUT JAVNO O SVOJOJ ĆERKI U MEDIJIMA: Zapanjiće vas njihove reči

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
Suzana Jovanović
Foto: Printscreen/youtube
Saša Popović iz dugogodišnje braka sa pevačicom Suzanom Jovanović ima ćerku Aleksandru, o kojoj ne govori često u medijima.

Ipak, rešio je da otkrije neke detalje koji mnogi nisu znali. Naime, direktor Grand produkcije je pričao i proslavi njenog punoletstva.

„Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe“, rekao je Saša, a Suzana je otkrila ćerkine planove.

 

„Ona nam je rekla da uskoro otputujemo da bi ona napravila žurku za nju i drugare i da se opuste onako totalno“, rekla je pevačica.

Saša Popović i njegova supruga opisali su svoju ćerku koju ne viđamo u medijima.

„Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče“, rekao je Saša u Exkluzivu na televiziji Prva, a onda se ubacila Suzana:

„Najbolje se slaže sa bratom. On joj je pokrivalica. On nikad neće da je izda. Inače, 11 i po godina je razlika između njih“.

 

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*