ROKVIĆ PONUDIO POMIRENJE MOMKU KOGA JE PREBIO: Ivan Agbaba mu uputio SNAŽNU poruku, teško prihvatljivu NASILNIM ljudima

pevač
Foto: Printscreen/TV prva
Nakon izjava Marinka Rokvića u kojima tvrdi da nije udario devojku Ivana Agbabe sa kojim se sukobio u garaži “Delta sitija”, Ivan se oglasio za Telegraf

Nakon incidenta koji se dogodio 28. januara u garaži tržnog centra “Delta siti”, Marinko Rokvić po prvi put je govorio o skandaloznoj tuči i napadu na momka Ivana Agbabu i njegovu devojku.

On je juče, u utorak 7. marta, u jednoj emisiji rekao da se sa Ivanom “uhvatio u koštac”, te da nije udario njegovu devojku.

 

On je juče, u utorak 7. marta, u jednoj emisiji rekao da se sa Ivanom “uhvatio u koštac”, te da nije udario njegovu devojku.

S obzirom na to da ga je Marinko tokom emisije pozvao na pomirenje, Ivana smo pitali da li bi pristao na to. On je imao kratak i jasan odgovor:

– Ukoliko prizna istinu, ukoliko zaista prizna da je udario moju devojku što se vidi na snimku, onda možemo da pričamo. Ali, sa ovim izmišljenim informacijama koje daje od toga nema ništa – zaključio je Ivan za Telegraf.

Podsetimo, kako smo ekskluzivno objavili 28. januara, Rokvić je na Agbabu, po njegovoj tvrdnji, nasrnuo zbog parking mesta, pri čemu mu je Ivan povredio desno koleno i rascepao arkadu.

(Dnevne.rs/Izvor:Ivana Cicović,Telegraf.rs)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*