RAT DEVEDESETIH UNIŠTAVAO PORODICE: Mišo Kovač zbog smrti sina vojnika PUCAO SEBI U GRUDI, Šemsa Suljaković izgubila dva brata

pevač
Foto: Printscreen/youtube/Moja TV
Tuga i patnja legendarnog Jugoslovenskog pevača Miše Kovača počela je kada je njegov sin Edi kao vojnik ubijen 1992, kada je imao 17 godina. Mišo i njegova tadašnja supruga Anita tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima.

– Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu – rekla je jednom prilikom Anita.

– Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život – često je ponavljao Mišo koji je priznao da mu se tada srušio ceo svet.

[adsenseyu5]

Mišo se potom razveo od supruge, a onda je otišao iz zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković. Njegova ćerka Ivana nije podnela to što ih je otac ostavio. U proročnici, pevač je video osobu koja će mu pomoći da vrati mir.

– Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju – ispričao je Mišo.

Njegova ćerka Ivana je tada sve teže podnosila otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, posegnula je za heroinom.

ČUDO U OPŠTOJ BOLNICI U BORU: Lekari počeli da joj operišu SLEPO CREVO, čim su napravili rez, ugledali su SVETSKI FENOMEN!

– Toliko sam bio zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primećivao njenu zavisnost – rekao je pre nekoliko godina pevač.

Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu, kako su navodili hrvatski mediji, pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasla joj je život.

Sve ovo ostavilo je prevelikog traga na duši pevača i on je 1999. godine pokušao da se ubije. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da mu povrate život.

[adsenseyu1]

– Kad sam se probudio u šok-sobi i otvorio oči, nada mnom je bio mladi isusovac i rekao mi da u životu ima samo Isusa i moje pesme – prisećao se Mišo koji je svoj očajnički potez objasnio sledećim rečima:

– Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina – objasnio je kasnije Mišo Kovač.

SRBI KRALI AUTOMOBILE U AUSTRIJE: Nijedan nisu obili, evo kakav trik su smislili

Anabela Bukva: Pronađen je mrtav na putu

Kada je u Bosni buknuo rat, pevačica Anabela Bukva, danas udata Atijas, bila je treći razred srednje škole i odlučila je da ode u posetu kod dečka Nikole koji se tada zbog rukometaške karijere preselio u Švajcarsku.

SAM NAPRAVIO KUĆU ZA 1.300 EVRA: Dečak (13) u njoj ima sve, jedan detalj će vas oduševiti (VIDEO)

– On je bio profesionalni sportista, rukometaš, tamo je živeo, a ja sam otišla na raspust kod njega. Taman sam završila treći razred srednje škole. U međuvremenu se desilo najgore u Bosni i ostala sam s njim u Švajcarskoj. Onda smo nas dvoje došli u Crnu Goru na odmor, a odande se u Bosnu moglo stići nekim divljim putevima. On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani – rekla je Anabela Atijas u jednom intervjuu.

[adsenseyu5]

Šemsa Suljaković: Ubili su mi dva brata, a sina ranili

Devedesete godine prošlog veka uticale su i na muzičku legendu Šemsu Suljaković. Njena porodica se tada zadesila na Balkanu, a one je bila u Beču.

– Teško mi je bilo. Slučajno sam se zadesila u Austriji kad je rat poceo, bila sam na turneji po Evropi. Ne bih ja svoje dete ostavila, jednog jedinog sina, da sam znala da će se to desiti – rekla je ona u ispovesti.

CARINICI ZAUSTAVILI NA „GRADINI“ SKUPOCENI BMW: Kad su pogledali šta krije u džepovima, odmah su sve pretresli!

Tokom rata pevačica je izgubila oba brata, a sin joj je ranjen.

– Dva brata sam izgubila, brata od strica u Brčkom. Mnogo mi je teško da o tome pričam… Sin mi je isto bio ranjen, ali slučajno. Neki zalutali metak ga je pogodio i prošao mu kroz glavnu arteriju. Moj sin jedinac, nije mi bilo nimalo lako. Eto, hvala bogu, dočekala sam unučad i snaju, koja je divna – ispričala jeŠemsa Suljaković svojevremeno.

BILA SAM KLINIČKI MRTVA: Životna drama glumice Kaline Kovačević! (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: F.J.,R.M.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*