Pogledajte kako danas izgledaju veštice iz serije „Čari“! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
glumice
Najviše ćete se iznenaditi kada ugledate Pejdž, ona se od svih sestara najviše promenila!

Od 1998. godine do 2006. godine emitovala se američka TV serija „Charmed“ koja je postala jedna od omiljenih i kod nas, a sve do skoro imali smo prilike da gledamo po ko zna koji put reprizu ove mega popularne serije, piše Opera-17.

Glavne junakinje ove hit serije, poznate kao sestre Halivel, nisu se mnogo promenile od kada se zadnja sezona snimila, osim polusestre koju smo poslednju upoznali, a to je Pejdž koju je igrala Rouz Mekgovan.
Ona se ošišala na kratko i ima zaista neobičnu frizuru.


Najstarija sestra Pru, tj. glumica Šanen Doerti skoro da se uopšte nije promenila, baš kao i Holi Mari Kombs (Pajper).


Zanimljivo je da su njih dve u privatnom životu najbolje drugarice i da veoma često provode vreme zajedno. Holi je u vezi sa pevačem Džošom Koktejlom, a inače ima trojicu sinova.Najmlađa sestra i mnogima omiljena Ališa Milano malo se ubucila, ali to je i logično s obzirom da je u ovoj godini postala po drugi put majka.

Udata je za agenta Dejvida Bugliarija sa kojim ima sina i ćerku koju je dobila ove godine.

(Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*