OVOME SE NIJE NADALA: Preturala mužu po stvarima, OTKRILA nešto stravično

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
zena
Foto: pixabay /dnevne.rs
Ljubav i ljubomora vrlo često idu ruku pod ruku. I žene su sklone da špijuniraju voljenog čoveka, ne bi li saznale da li ih vara. A to može skupo da košta.

Ovo je Marijina ispovest:

„Udala sam se vrlo mlada i bila sam zaljubljena do ušiju, ništa mi osim njega nije bilo bitno. On je bio dosta stariji od mene (12 godina). Njegov posao je zahtevao stalno putovanje i kada sam rodila naše dete, viđala sam ga sa pauzama od po mesec dana. Nikada mi nije padalo na pamet da ga špijuniram i ispitujem da li me vara. Jednostavno sam bila takva, volela sam i živela, to mi je bilo dovoljno.

Ipak, vreme je prolazilo, a on je bio sve odsutniji i nervozniji. Sina je gledao u prolazu, kao da je tuđe. Kako je bivao neprijatniji, tako sam je bivala nervoznija. Jednom prilikom sam odlučila da mu ispreturam njegovu ofucanu torbu, koju je stalno nosio kad je polazio od kuće.

OSVETA ZA UBISTVO TEODORE KAĆANSKI? Njen dečko PRETUKAO mladića pred svedocima i strpao ga u auto (INFO)

Pored gomile odeće i njegovih gaća, napipala sam nešto malo i tvrdo ispod jedne pregrade. U nastupu ljubomore, uzela sam nož i isekla tkaninu. Našla sam usb stik. Kada sam ga ubacila u kompjuter, malo je falilo da se srušim. Bio je prepun fotografija maloletnih devojčica u erotskim pozama. Ćelavi i ružni ljudi su izvodili perverzije nad njima.

Kada se vratio kući, rekla sam mu da se razvodim. On je pokušao da se opravda, rekavši da mu te gadosti služe samo za masturbaciju. A opet, kao da je jedva dočekao da čuje da je kraj.

Sada živim sama i kada pogledam našeg sina, prestravim se. Njegov osmeh mi daje nadu da će sa njim ipak sve biti u redu.“

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/izvor:Srbijadanas)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*