OVO NISTE DO SADA RADILI: Evo kako da ispržite savršena jaja na oko (RECEPT)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
belance-zumance
Najjednostavnija stvar na svetu jeste ispeći jaja, zar ne? Ipak, za savršen pržena jaja potrebno je primeniti par trikova.  Za početak će vam biti neophodan tiganj koji se ne lepi i srednja temperatura ringle. Možete dodati i par kapi vode, ili poklopiti tiganj za vreme pečenja jaja.

NEĆETE VEROVATI: Umesila je hleb, a kada ga je presekla, svi prisutni su bili u šoku (RECEPT) (VIDEO)

Postoji rešenje i za savršen krug i zapravo je vrlo jednostavno.Jednostavno, pržite jaja u kolutovima luka, i takva mogu odmah da idu u sendvič. Neće se „prosuti” i biće dovoljno čvrsta.

I provereno uspeva, svaki put! Ne samo, da je jaje čvršće, već se može i lakše prevrnuti, ukoliko to želite.

Jaja možete peći u paprici, viršli ili kobasici, budite kreativni i ulepšajte jednostavan doručak.

 

(Super recepti)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone