ONA O NJEMU NIKADA NE PRIČA: Evo kog biznismena voli ministarka Zorana Mihajlović, otkrivamo SVE DETALJE LJUBAVI! (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
mihajlovic
Foto: Promo
Iako je srećno zaljubljena već 27 godina, Zorana gotovo nikada ne priča o emotivnom partneru, biznismenu Vladimiru Atanackoviću.

Potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Zoranu Mihajlović navikli smo da viđamo na putevima i gradilištima ili u Vladi Srbije na sastanicima.

Ali, „Blic puls“ imao je priliku da Zoranu upozna i van tog oficijelnog dela, privatno kao ženu koja priznaje da je u životu pokreće ljubav, i koja voli, kao i mnoge žene, modu.

Svoj privatni život krije daleko od očiju javnosti, a za naš magazin otkrila je neke detalje romanse.

Ona i Vladimir, ili Ada, kako ga zove, upoznali su se i zavoleli još u srednjoj školi.

VOŽNJA AUTA U PAPUČAMA: Da li je zabranjeno i mogu li da vas kazne?

Bili su drugovi, a onda se u trećoj godini rodila ljubav koja je trajala sedam godina. Nakon što su maturirali, putevi su im se razdvojili.

Vladimir je otišao u van Srbije na usavršavanje i nije se vratio, a Zorana se u međuvremenu udala i rodila sina Dragana.

A onda su se posle dve decenije za jedno novogodišnje veče ponovo sreli i osećanja su se vratila.

– Ada je moja prva ljubav, koja traje evo već 27 godina. Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo.

A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to. Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo – kroz osmeh kaže Zorana.

zorana-atanackovic
Foto: Promo

Ona i Vladimir započeli su zajednički život pre pet godina, a sa njima je i Zoranin petnaestogodišnji sin Dragan.

Iako njen radni dan traje mnogo duže nego nekim drugim ženama, Zorana nađe vremena i za sebe, kafu sa prijateljicama, razgovor sa sinom, romantičnu večeru ili odlazak u pozorište sa Adom i izlaske.

Objavila novu INTIMNU FOTOGRAFIJU sa Miroslavom Ilićem, pa otkrila datum suđenja (FOTO)

U kafani ne propušta priliku da naruči pesmu Zdravka Čolića „Što ti dadoh“ jer je obožava.

Zorana priznaje da kada napusti fotelju ministra, želi da vodi uobičajen život jedne žene, majke i prijateljice.

(Dnevne.rs /Izvor: B. Đurović/ Lj. Tozev, Blic)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

1 Comment on ONA O NJEMU NIKADA NE PRIČA: Evo kog biznismena voli ministarka Zorana Mihajlović, otkrivamo SVE DETALJE LJUBAVI! (FOTO)

  1. Hello,I log on to your blog named „ONA O NJEMU NIKADA NE PRIČA: Evo kog biznismena voli ministarka Zorana Mihajlović, otkrivamo SVE DETALJE LJUBAVI! (FOTO) |“ on a regular basis.Your story-telling style is awesome, keep up the good work! And you can look our website about free anonymous proxies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*