ODJEKIVALO NA SVE ČETIRI STRANE SVETA: Dajte Brazil da se igramo, grme fudbaleri Srbije! (VIDEO)

slavlje
Foto: Tanjug/AP
Dok je čitava Srbija slavila njihov podvig, slavili su i oni tamo negde na južnoj hemisferi odakle je odjekivalo na sve četiri strane sveta

GORI INTERNET: Komentar jednog HRVATA koji govori o POBEDI SRBIJE na SP ZAPALIO društvene mreže!

Došli su i ostavili u čudu planetu, a Srbima i Srbiji doneli nezapamćenu količinu radosti. Fudbaleri Srbije su se popeli na fudbalski tron sveta pobedom nad najtežim mogućim rivalom u finalu – Brazilom.

Ovaj njihov uspeh koji će ostati upisan u monografije svetskog fudbala, slavio se širom naše zemlje, širom regiona i širom čitave planete, a slavili su ga i oni, tamo daleko na Novom Zelandu. Pa šta i ako jesu. Zaslužili su to.

slavlje1
Foto: Telegraf

Tako su odmah posle dodele medalja i podizanja šampionskog pehara, po povratku u hotel zauzeli čitav lobi i krenuli sa svojim slavljem.

KROZ BRAZILSKI MIKROFON: Pogledajte kako je brazilski komentator ispratio pobedu Srbije… (VIDEO)

Pevale su se različite pesme, skandiralo se svim igračima, selektoru, Srbiji, a najčešće se mogao čuti onaj poklič koji smo toliko puta želeli da izgovorimo, ali nikad nam se nije dala šansa, sve do sada, dok to nisu učinili ovi momci.

Pogledajte ekskluzivni snimak koji je dobio Telegraf iz hotela u Oklendu, tamo negde na južnoj hemisferi odakle je grmelo iz grla naših junaka “Dajte Brazil da se igramo”!

(Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*