OD BESKUĆNIKA DO POZNATE FACE: Nakon 25 godina se ošišao i kada je video sebe u ogledalu, ZAPLAKAO JE (FOTO)

beskućnik
Foto: Fejsbuk
Beskućnik sa Majorke jedva je imao dovoljno novca za hranu, a sada o njemu bruji internet, a čak je i zapao za oko lepšem polu

Hoze Antonio (55) je bio španski beskućnik, a onda je preko noći postao internet senzacija.

[adsenseyu5]

Naime, njemu je lokalni frizerski salon ponudio kompletnu transformaciju uključujući šišanje, brijanje, farbanje i novu odeću, pa je Hoze od beskućnika postao pravi hipster.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Pre tretmana Hoze je imao dugu naurednu sedu bradu i masnu kosu koja je rasla 25 godina, piše “Daily Mail”. On je jedva preživljavao na Majorki gde je radio na neregistrovanom parkingu kao čuvar kako bi uspeo da skupi dovoljno novca samo za hranu.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Promena koju je Hoze doživeo je bila toliko velika, da ga zaposleni u lokalnom baru, oko kojeg je često pomagao ljudima da pronađu parking mesto, nisu prepoznali.

 

[adsenseyu4]

Sam Hoze je takođe zaplakao kada je po prvi put video svoj novi odraz u ogledalu. Ovaj 55-godišjak je čak privukao pažnju nekoliko žena pored kojih je prošao sa svojom novom stilizovanom odećom i urednom bradom i kosom.

Hoze je bivši električar koji je zbog depresije izgubio posao i završio na ulici. Ova transformacija je promenila Hozeov život. Više ne živi na ulici, a od jedne kompanije je čak dobio i finansijsku pomoć. Sve što sada želi je da pronađe nov posao.

“Ovo nije bila samo promena izgleda, ovo je promenilo moj život. Sve što sada želim je da pronađem novi posao”, rekao je Hoze

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:EPK)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*