Novak i dalje u neverici zbog opaske, koja ga je i nasmejala posle lomljenja reketa (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
tenis
Novak Đoković šokirano je posmatrao novinara koji ga je nazvao „veteranom“ posle pobede nad Aleksandrom Dolgopolovim, ali mu je to i vratilo osmeh posle napetog meča, u kom je slomio reket. Svoje emocije najbolji teniser sveta je podelio i sa fanovima, ubeđen da se radi o prvoaprilskoj šali.

Nakon što je Ukrajinac poražen, i to posle velikog preokreta jer je Novak izgubio prvi set, a u drugom bio na 1:4, jedan od novinara je taj meč nazvao „duelom veterana“, što je dobro nasmejalo Đokovića, ali i sve prisutne u konferencijskoj sali u Majamiju.

Ispostavilo se da ova opaska ostavila jak utisak na Novaka, koji je malo kasnije rešio da i fanovima pokaže kako je sve to izgledalo.

 

Na sreću, sve se dobro okončalo, pošto ni Novak nije dozvolio da ga savlada nervoza,

 

zbog koje je u prvom setu slomio reket, zbog čega je publici i rivalu uputio izvinjenje nakon zvižduka.

U četvrtfinalu, Đoković će igrati protiv sedmog nosioca Davida Ferera u četvrtak, ili u noći između četvrtka i petka, a satnica za ovaj duel još nije poznata.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*