NOSILE SU SERIJU “NA SVOJIM LEĐIMA”: Evo zbog čega su Tanja Bošković i Dubravka Mijatović napustile “SREĆNE LJUDE” (FOTO)

glumica
Foto: Printscreen/rts
Glumice Tanja Bošković i Dubravka Mijatović snimile su 23 epizode popularne televizijske serije “Srećni ljudi”.

Televizijska serija “Srećni ljudi” (1993) nedavno je ponovo počela sa repriziranjem na RTS-u, a čak i danas, 24 godine kasnije, beleži rekordnu gledanost među najgledanijim je domaćim serijama, zajedno sa “Boljim životom”, “Porodičnim blagom” i drugim projektima.

Serija “Srećni ljudi” snimana je u veoma teškim uslovima, budući da je tih godina bilo vreme inflacije u Srbiji, pa je mali honorar bio glavni razlog odlazaka glumaca iz popularne serije.

[adsenseyu4]

Dve glavne glumice, Tanja Bošković i Dubravka Mijatović, na žalost gledalaca, takođe su zbog honorara napustile seriju, a njihov odlazak teško je pao i reditelju Siniši Paviću.

Printskrin: Youtube
Foto: Printscreen/youtube

Podsetimo, Dubravka je u “Srećnim ljudima” glumila Đurđinu Đinu Golubović, pojavila se u 23 epizode, a kasnije ju je zamenila Jugoslava Drašković.

Printskrin: RTS
Foto: Printscreen/youtube

 

[adsenseyu1]

S druge strane, Tanja Bošković igrala je ulogu njene majke Lole Golubović, a u seriji je takođe ostala 23 epoizode.

Printskrin: RTS
Foto: Printscreen/youtube

– Dubravka je izvanredna glumica i ja sam nju uzimao bez obzira na sve. Kada mi je Tanja saopštila da odlazi, rekao sam joj: “Nema problema, to je tvoja odluka, hvala na ovome što si do sada uradila”. To je bio težak udarac za “Srećne ljude”, jer su nas napustili glumci koji su bili noseći stub. Zamislite da u “Boljem životu” odu Dragan Bjelogrlić i Marko Nikolić, koji je igrao Gigu… – zaključio je Siniša Pavić za “Informer”.

Prisetite se nekih scena iz čuvene serije!

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*