NEVEROVATNO: Varao ženu sa kućnom pomoćnicom, nije ni slutio da prevara može ovako da se razotkrije! (INFO)

Parovi
Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay
Prevara se u Kuvajtu kažnjava zatvorom, a ovaj neverni muž je to izbegao za dlaku

Da se nevera može razotkriti na neočekivane načine, osetio je jedan muškarac iz Kuvajta. On je, naime, varao svoju ženu s kućnom pomoćnicom, a njegova supruga to je saznala na bizaran način.

Par ima papagaja za kućnog ljubimca, i upravo je on počeo da otkriva muškarčevu neveru.

Preljuba je u toj zemlji ilegalan pa je muškarcu pretio zatvor ili osuda na višegodišnji “težak rad” nakon što ga je žena prijavila policiji, javlja Al Shahed Daily.

Ipak, optužnica protiv njega nije podignuta jer je sud odbacio mogućnost da se ponašanje papagaja može uzeti kao verodostojan dokaz.

kuca
Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Iako je supruga navela da je ona i pre počela da sumnja u muževu neveru te da je primetila kako je njen suprug nervozan kada bi se ona neočekivano ranije vratila s posla, na sudu su odbacili optužnicu jer tvrde, nije isključeno da je papagaj rečenice koje je izgovorio naučio slušajući TV ili radio.

Muškarac je tako, za dlaku, izbegao zatvorsku kaznu, a gotovo mu je presudio – papagaj.

Nije ovo prvi slučaj u kojem je “pernati kućni ljubimac” razotkrio neveru nekog člana porodice i priča je postala viralni hit.

Godine 2006. vest u medijima, ali i hit na društvenim mrežama, bila je priča o papagaju koji je počeo “izgovarati” rečenicu “Volim te, Gari” svaki put kada bi dečko njegove vlasnice bio u blizini.

On se, naime, zove Kris, te je ubrzo povezao da njegova devojka Suzi ima nekog sa strane.

(Dnevne.rs /vecernji.hr)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*