NESTVARNA PLJAČKA U PARIZU: Lopovi zaustavili dve žene u „BENTLIJU“ i oteli 5 miliona evra (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
Banja
Foto: Dnevne.rs
Dve žene iz Katara su opljačkane na pariskom auto-putu, piše britanski „Telegraf“, i navodi da je vrednost plena koji su lopovi ukrali blizu pet miliona evra.

Maskirani pljačkaši su presreli dve žene u šezdesetim godinama koje su se u automobilu marke „Bentli“ kretale od aerodroma „Le burže“ ka gradu i naterali šofera da se zaustavi u blizini jedne pumpe na autoputu A1. Uz pretnji pištoljem i suzavcem, oteli su sve što su našli u automobilu, od nakita, odeće do prtljaga.

Pljačka se dogodila u ponedeljak oko devet sati uveče, a krađu je policiji prijavio šofer opljačkanih žena.

Istraga je u toku, a identitet žrtava još nije saopšten.

Britanski list podseća i da ovo nije prva takva pljačka u Parizu, kao i da nije prvi put da su žrtve izuzeno bogati ljudi.

U aprilu 2015. godine kolekcionara umentnina opljačkala je banda nakon što su kamnovali automobil u kome se nalazio. Vrednost ukradene robe tada je iznosila oko četiri miliona evra. Na meti pariskih pljačkaša u oktobru 2016. godine bila je najpoznatija straleta na svetu Kim Kardašijan kojoj su maskirani pljačkaši ukrali robu u vrednosti od deset miliona dolara.

(Dnevne.rs /Izvor:Milica Bajić,Blic.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone