Nakon saopštenja Lukasu da je Ceca dobila ZLATNU RUŽU, njegovom komentaru SMEJALI SMO SE SATIMA

pevač
Foto: Printscreen/youtube
Aca Lukas će uskoro održati veliki solistički koncert u Beogradu, pa, ko zna, možda se i njemu posreći da dobije zlatni poklon…

Popularnog folkera Acu Lukasa zatekli smo sinoć na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, po povratku iz Švajcarske, posle uspešnog radnog vikenda.

Samo što je sleteo, Aca nam je krenuo u susret, a mi smo mu odmah saopštili da je njegova koleginica Ceca Ražnatović na jednoj privatnoj proslavi u Kopenhagenu dobila na poklon ružu od čistog zlata!

 

[adsenseyu4]

Na pitanje šta je on dobio u Švajcarskoj, rekao nam je:

– Šta je, bre, dobila?! Ja? Ja sam dobio… (smeh) …išijas! – nasmejao nas je folker svojom iskrenošću. Doduše, i jeste nam se učinilo da je malo usporeno hodao, a sada nam je jasnije i zbog čega.

Foto: Telegraf

S obzirom na to da estradne ličnosti često napuštaju aerodrom u pratnji telohranitelja, nismo mogli, a da ne upitamo Acu gde je njegovo obezbeđenje.

– Ma, pojma nemam. Ništa nemam… Nemam ni telefon, ukrali su mi… – rekao nam je Lukas, a na sledeće pitanje ko mu je ukrao telefon i kako, odgovorio je:

– Ma ne sećam se, možda sam ga i ja negde ostavio…

 

[adsenseyu1]

Kako to već biva u poslednje vreme, da se posle ukradenih telefona ubrzo pojave i provokativne fotografije, nismo odoleli da se ne našalimo sa pevačem na ovu temu.

Pitali smo ga da li se plaši da će privatne prepiske ili Sonjine fotografije procureti u javnost, a on nam je objasnio kako u telefonu ima samo slike svoje ćerke Viktorije…

– Ne plašim se ja toga! – rekao nam je Lukas, a mi smo mu poverovali!

Foto: Telegraf

Tu smo se zaustavili i završili usputni intervju sa Acom, i pustili ga da ide na zasluženi odmor, budući da je bio vidno umoran, a pevač se potom uputio ka izlazu. Opet usporenim hodom…

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*