Mnogi muškarci su emotivno nedostupni, a ovo su znakovi koji će na vreme da ga „raskrinkaju“

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
zena
Foto: Thinkstock
Mnogi muškarci su emotivno nedostupni, a u nastavku pročitaj koji su to znakovi koji će na veme da ga raskrinkaju

Želiš ozbiljnu vezu u kojoj će partner da ti bude 100 odsto predan, a to ne dobijaš od njega i zato ste nesrećna? Onda je krajnje vreme da razmisliš o tome da li zaista treba da budeš s njim. Mnogi muškarci su emotivno nedostupni, a u nastavku pročitaj koji su to znakovi koji će na veme da ga „raskrinkaju“.

1. Direktno ti govori da ne traži vezu

Nema namere da bude predan samo tebi i ako ti to otvoreno kaže, a tebi to ne odgovara – prekini taj odnos i poštedi samu sebe potencijalne patnje.

2. Obožava da te „lovi“, ali kada odgovoriš pozitivno, on gubi interes

U pitanju je klasična približavanje-odguravanje strategija svakog muškarca koji nema ozbiljne namere prema tebi. Loviće te dokle god se ti opireš, a kada popustiš onda smanjuje intenzitet komunikacije i povlači se.

3. Njegove reči ne podudaraju se s njegovim delima

Odveo te je na romantični vikend na kojem ste se sjajno proveli, a onda bez objašnjenja otkazao sve vaše planove za sledeću nedelju i uopšte se niste videli.

Šalje ti signale koje ne možeš da dešifruješ jer jedan dan govori nešto lepo, a onda drugi dan „krene“ u potpuno drugačijem smeru. Nikada s tobom ne razgovara o budućnosti. Sve su ovo znakovi da nisi preterano važan faktor u njegovom životu.

(Zadovoljna.hr)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone