Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: Ovo treba da uradite do sledećeg punog meseca 12. novembra 2017. (ASTRO)

astro
Foto: Dnevne.rs/Pixabay
Mesečeve faze osvetljavaju put sudbine svakog horoskopskog znaka, a evo šta će vama doneti na polju ljubavi, posal i zdravlja do 12. novembra!

Mlad Mesec u Vagi, 19. oktobra budi želju za lepim okruženjem, sa svim što je mirno i skladno. Spremni smo da ugodimo drugima, ne bežimo od flerta. Vrlo srećno razdoblje u ljubavi za Vagu, Vodoliju i Blizance.

DALA SAM OTKAZ I OTIŠLA U NEMAČKU DA ŽIVIM: Pravi šok doživela sam u supermarketu

Nove veze brzo se razvijaju, a u postojećim vezama mirno ćete rešiti mnogo toga što ste pre gurali pod tepih. Lav, Ovan i Strelac osvežiće svoj lični stil novom odećom i rado se pokazati na izložbama, u pozorištu ili nekom in mestu. Bik, Jarac i Devica s malo šarma i spremnosti na kompromise steći će korisne saveznike u poslu.

[adsenseyu5]

Imaju sreće s novcem. Rak, Škorpija i Ribe ne moraju popustiti tuđim pritiscima – “možda” je u ovom razdoblju njihova čarobna reč.

S prvom četvrtinom Meseca u Vodoliji, 27. oktobra, uhvatite ritam s tehničkim inovacijama. Čak i ako niste ludi za svojim mobilnim telefonima, kompjuterima ili društvenim mrežama, trgnite se i napravite korak napred. Poklonite svoje stare, ali još upotrebljive uređaje. Odazovite se nekoj humanitarnoj akciji. Pozovite svoje prijatelje na novo, tek otvoreno mesto u gradu. Napravite nešto što se pre niste usudili, ali ništa nezakonito, molim!

GENIJE IZ ČAČKA VARA PRAZAN STOMAK: Jovan Stević (16) ima samo majku, 30 diploma i OGROMNU TUGU! (INFO)

Sa punim Mesecom u Biku, 4. novembra, poželjno je nahraniti sve svoje osećaje da bismo stekli unutrašnji osećaj stabilnosti. Vladarka Bika Venera je u Vagi pa smo izuzetno osetljivi na lepotu, luksuz i sklad. Bik, Devica i Jarac razmaziće sami sebe i pustiti na volju svojim željama. Zaslužili ste sami sebi pokloniti malo luksuza.

VELIKI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA OKTOBAR 2017.: Vagama šansa za novu ljubav, Jarac napreduje na polju, ribe krajem meseca napreduju na poslu…(LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE))

Ovan, Lav i Strelac biće uspešni uz iskrenost, skromnost i ozbiljan rad. Pridržavajte se pravila! Uvek užurbana Vodolija, Vaga i Blizanci lepotu će pronaći u dosadi, mudrost u čekanju, prosvetljenje u strpljivosti kojom savladavaju dnevnu rutinu. Škorpija, Ribe i Rak u udobnosti svog doma rado će ugostiti prijatelje, kuvati fantastičnu hranu i prepustiti se svim radostima tela.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Lovesensa.rs/Izvor: sensa klub)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*