Ljubavni horoskop za 22. 11. 2014.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
znak
Saznajte sta vam zvezde spremaju do kraja dana na ljubavnom planu

OVAN (21.3.- 20.4.)

U podne mlad Mesec na nultom stepenu Strelca može delovati veoma podsticajno na one koji su nestrpljivi i žele da što pre započnu vezu ili planiraju ulazak u brak sa nekim ko im je neka vrsta opsesije. Ako ste izuzetno zaljubljeni ili veoma zainteresovani za jednog Raka. Lava, Vagu ili Jarca, nemojte gubiti vreme čak iako se radi o osobi koja se ponaša kao da ne zna šta hoće.

BIK  (21.4.- 21.5.)   .

Mlad Mesec je  dominantan u odnosu na vaš znak i može značiti neku vrstu vaše ali i partnerove „igre“ili pokušaj neke manje više benigne manipulacije koliko tek da biste videli kako partner reaguje na vaš postupak ili reči. Bolje nemojte isprobavati svoje moći nad jednim Jarcom ili Škorpijom, posebno ne nad Lavom.Slobodni Rakovi mogu upoznati Ribe i sa njima ostvariti dobru komunikaciju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

Rođeni u maju, verovatno su egzaltirani mogućnošću koja im se ukazuje. Mnogo toga je na vašoj strani, ne bi trebalo da gubite vreme, posebno ako vam se udvaraju stranci. Nemojte prihvatati poziv od osoba koje ne poznajete dovoljno. Ako ste mladi, priično ste naivni i pokušavate da se nametnete nekom ko vas moguće na diskretan način odbija. Verujete da se dopadate Devici ili Vagi.

 

RAK ( 22.6.-22.7) 

Trudite se da osvojite naklonost nekog ko vam se duže vreme već dopada i s kim niste uspeli da se možda vidite izvesno vreme. Ako spadate u preduzimljive predstavnike vašeg znaka, verovatno ćete dati povod osobi koja vam se dopada da vam se javi ili ćete joj na neki prilično diskretan način dati na znanje koliko vam je draga i da želite da se sretnete.Bikovi koji su u braku prave neki plan o kome nikome ne pričaju, verovatno u vezi sa ulaganjem novca  nov posao.

 

LAV (23.7.-22.8.)

Julski Lavovi su oduševljeni ponašanjem jednog Strelca ili nekog koga ne poznaju baš dovoljno dobro ili ne smatraju da se radi o nekom ko je za njih idealan ali ipak, mogu napraviti prvi korak ka susretu o kome dugo maštaju. Ako ste svesni da partner ima dosta svojih ličnih problema, nađite mu se pri ruci, nemojte ga prepustiti da se sam snalazi u situaicji koja nije nimalo zavidna.

DEVICA ( 23.8.-22.9.) .

Mlad Mesec u Strelcu odražava se negativno na predstavnike vašeg znaka, posebno kada je u pitanju osoba koja je slične struke vašoj ili je znate iz poslovnih krugova. Trebalo bi da nađete više vremena za osovu koja vam je draga i koja je više puta dala na znanje da očekuje od vas neku vrstu konkretne pomoći, bilo da se radi o nekoj vrsti usluge ili o finansijskoj podršci.

VAGA (23.9.- 22.10.)

Trudite se da budete fer prema nekom ko od vas očekuje više nego što ste u stanju da pružite ali ipak, mlad Mesec u Strelcu čini vas spremni da prihvatite sugestije starijih članova porodice u pogledu vaših odluka koje se tiču emotivnog života. Ako ste slobodni možete se nadati susretu na putu ili na nekom javnom mestu sa nekim prema kome nikad niste bili ravnodušni.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Trebalo bi da budete manje osetljivi na kritiku nekog Lava. Moguća je ljubomorna scena sa stalnim partnerom i to s jakim razlogom.Ne odolevate šarmu jednog Bika.Tranzit Meseca odgovara samo onim Škorpijama koje su u stanju da partnera zainteresuju za svoje poslovne ambicije. Moguć je susret negde na nekom intimnom skupu u društvu jednog Raka.

 

STRELAC ( 23.11.- 21.12.)

Partner možda očekuje od vas da budete malo strastveniji i zabavniji  i zato se potrudite da mu date na znanje koliko vam je stalo da bude srećan sa vama.Danas ste spremni da pokažeze dobru volju kada je u pitanju partner sa kojim ste se izvesno vreme viđali ali i često dolazli u konflikt i sada ne znate na čemu ste, naročito ako se radi o jednom Škorpiji koja daje na znanje da je superiorna.

 

JARAC (22.12.- 19.1.)

Mesec u Škorpiji  i mlad Mesec u Strelcu razlog su što se osećate prilično konfuzno po pitanju odluka koje treba da donesete kada je u pitanju ljubavni život. Moguće da je partner prilično ljubomoran ili vam daje povod da vi budete sumnjičavi. Takav period traje izvesno vreme a tranit Meseca samo podstiče takva osećanja.Danas možete sresti nekog ko će kod vas izazvati kontraverzna osećanja, naročito ako se radi o Lavu ili Raku. Bik vam šalje poziv da se sretnete.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)   .

Možete očekivati dobar provod ako vi budete organizovali susret. Dobro se osećate u društvu Lava i bićete u prilici da se sretnete sa nekim ko vam je oduvek bio veoma simpatičan.Ne odgovara vam transit Meseca zbog čega možete biti prilično kontradiktorni i možete svaki čas menjati mišljenje u vezi sa nečim što vam je veoma bitno.Neko će vam dati na znanje da očekuje da budete prema njemu iskreniji.

 

RIBE (20.2.- 20.3.

Spremni ste da se suočite sa problemom na način na koji to ranije niste bili. Možda ćete pokušati da taktaizirate ali ćete ipak pokazati ono što osećate i reći ćete ono što mislite iako to nije baš za vaše dobro. Bik vas savršeno razume a Rak i Škorpija vam pružaju podrušku.Neko ko vam je veoma blizak spreman je da posreduje između vas i osobe koje vam je draga,bez obzira da li se radi o stalnom

(astrozenit)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*