LEGALIZOVANA MARIHUANA: Pogledajte tri bake koje probaju prvi put (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
marihuana
Ove gospođe su se složile da im se sviđa i da bi zapalile opet.

U američkoj saveznoj državi Vašington od pre nekoliko dana je legalno koristiti marihuanu u medicinske i rekreacijske svrhe.

Zbog toga su zapalile i ove bake, iako nisu znale šta treba da rade.

Posle pet minuta gospođe su počele da se smeju i dobro da se zabavljaju.

Na kraju su zaključile da bi probale još.

(Dnevno.rs)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

4 Comments on LEGALIZOVANA MARIHUANA: Pogledajte tri bake koje probaju prvi put (VIDEO)

 1. Релаксира од свих пресија и стега.
  После свега 5 минута баке су се осећале много боље…
  Одлично су се забављале, шта има у томе лоше ?
  Једино што је лоше, нема више распродаје на црно !
  Пукли су дилери конопљом, свако може да купи конопљу легално…
  нико више неће да плати 10-20 и 30 евра за пар грама и то увезене конопље
  из Албаније која је прскана хемијом и изазива тровање мозга, одумирања ћелија али не од природих састојака конопље, већ од хемикалија скојима прскају ради јачаг и штетнијег дејиства !
  Дејиство природне конопље, која се не прска хемикалијама је лековито !
  А све што се претерује, наравно да може да буде штетно…
  Много је Алкохоличара у свету а алкохол се легално продаје, конопља није ни 10% штетна колико алкохол али се на њој ИЛЕГАЛНО много зарађује на годишњем нивоу !

 2. Komoplja je bogom dana biljka loja leci mnoge bolesti i iz nje su se proizvodili ekoloski proizvodi , hranila stoka i pravili lekovi, Stiti prirodu jer se ne zagaduje okolina od plastike jer je sve od konoplje bio razgradivo,nadalje cisti zemljiste od teski metala i korova Pronalaskom nafte sve je krenulo naopako,planeta i zivi svet se unistava izlevanjem nafte,tome smo svi svedoci i,nista se vise nije moglo kontrolirati jer su korumpirani politicari sve kontrolirali i punili depove.,nalazi se na ilegalnom trzistu da bi vlade digle cenu placale sakrivene rabote i ratove.Lekovi proizvedeni iz nafte vise ubiju ljudi lekovima nego da i jednu tabletu zamene lekovitim biljem.Farmako mafija lekovima izaziva jos druge bolesti.Postoje studije koje se ne objavljuju da lek protiv visokog pritiska uzimanjem dugo godina izaziva secernu bolest-diabetes jer unistava pankreas i jetru,i tako zarada ide dalje. Ja u porodici imam slucaj lecenjem uljem kanabisa ,izlecen je glaukom i hemangiom jetre.I poznanika koji se izlecio od uvecane prostate ,a drugi prijatelj od leukemije,ja licno sam sredila zlezdu stinjacu koja je odgovorna za imubitet protiv svih bolesti.
  A da ne pricamo o tome a svi vidimo teski kriminal i ubistva u obracunu oko podele novca.U UN su se mogle uclaniti zemlje koje su morale prestati proizvosnju i obicne konoplje 60tih g,
  Za to su krivi Rokfeleri kojima je jedini razlog bogacenja naftom.
  Ekoloska garderoba je najskuplja jer se proizvodi od prirodni vlakana.Najlom,perlon sintetika se po kozi tare i ulazi u orgabizam kao stetni radikali, a prirodna vlakna to ne cine i zato imamo teske alergije,svi pesticidi i prihrana biljki koje jedemo ulaze nam direktno u telo.
  I da neduljim treba upotrebljavati logiku i tako ziveti.
  Marihuana nije droga i neizaziva nasilnicko ponasanje,smiruje opusta sto je bitno za lecenje bolesti,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*