KREĆE LUDILO ZA 4 DANA: U subotu izvlačenje DOBITNIKA IGRE “Uzmi račun i pobedi”, ovo su nagrade

igra
Foto: telegraf
Prvo od četiri izvlačenja dobitnika nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” biće održano u subotu, 11. marta u 17 sati na RTS, tako da ŠALJITE.

U ovom izvlačenju, kako su ranije najavili organizatori, učesvovaće sve koverte koje stignu do petka, 10. marta u 23.59 sati.

Sve koverte koje kasnije stignu učetvovaće u sledećem izvlačenju, koje će biti 18. marta. Treće izvlačenje je 25. a poslednje, četvrto 31. marta.

Foto: Tanjug/Tanja Valič
Foto: Tanjug/Tanja Valič

U prvom izvlačenju, u direktnom televizijskom prenosu, biće izvučen stan u Beogradu, 12 automobila marke “fiat 500 L”, jedno putovanje u Pariz (4 dana, 4 noćenja za 2 osobe, sa avionskim prevozom, sa polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa), dva putovanja u Grčku za 2 osobe, u trajanju od 10 dana, 10 noćenja, sa obezbeđenim autobuskim prevozom, vrednosti 76.134,00 po putovanju, sa polisom putnog osiguranja.

 

[adsenseyu4]

Istog dana ali bez direktnog televizijskog prenosa biće izvučeni i dobitnici sledećih nagrada, a njihova imena u roku od tri dana biće objavljena u listu “Politika”, kao i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs, i na internet stranici RTS:

Foto: Tanjug/Tanja Valič
Foto: Tanjug/Tanja Valič

– 1 odmor u hotelu na Staroj planini za 2 osobe, u trajanju od 7 dana, 7 noćenja, bez uključenog prevoza,
– 1 odmor na Zlatiboru za 2 osobe, u trajanju od 4 dana, 4 noćenja, bez uključenog prevoza,
– 12 prenosivih računara,
– 12 frižidera,
– 25 mobilnih telefona,
– 25 tableta,
– 12 televizora,
– 10 veš mašina,
– 9 mašina za sudove,

 

[adsenseyu1]

– 25 mikrotalasnih pećnica,
– 25 blendera,
– 3 vaučera za kupovinu robe u vrednosti od 20.000,00 dinara i
– 1 polisa životnog osiguranja.

Foto: Tanjug/Tanja Valič
Foto: Tanjug/Tanja Valič

Pravo na učešće, da podsetimo, imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji koja prikupe 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (”slipova”), minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 1. januara 2017. godine.

Fiskalni računi i slipovi dostavljaju se odvojeno (ne smeju se mešati) u namenskim kovertama koje mogu besplatno da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u narednom izvlačenju, sve do poslenjeg, četvrtog izvlačenja.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*