JEZIVA ISPOVEST LAJKOVČANKE: Muž me je onesvešćivao od batina, izbacivao na ulicu bez odeće..

nož
Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay
Gordana P. (44) živi u živi u strahu za sopstveni život, pošto njenom mužu 22. marta ističe pritvor do 30 dana koji mu je određen zbog porodičnog nasilja. Gordana je svirepo maltretirana u porodičnoj kući u Lajkovcu , nakon što je Zoran u njenom telefonu pronašao pronašao poruke koje je razmenjivala s poznanikom. 

– Poludeo je od besa, odmah je počeo da me šamara i čupa. Udarao me je rukama i nogama po celom telu. Nema mesta na tulu koje je poštedeo. Pet puta sam padala u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da me bije. Ni to mu nije bilo dosta, pa je uzeo kožni kaiš i nastavio da me udara. Tražio je da priznam u kakvim sam odnosima s tim čovekom s kojim sam se dopisivala – priča nesrećna Gordana.

U jednom trenutku Zoran je zgrabio nož i stavio joj pod grlo, preteći da će je zaklati, prenosi Informer.

 

[adsenseyu4]

– Nakon toga me je naterao na oralni seks, a onda me je skinuo golu i nastavio da me bije – ispričala je Gordana kroz suze.

Njene muke se nisu tu završile, već ju je muž, posle batinanja i iživljavanja još jednom naterao na oralni seks, a nakon toga je potpuno golu izveo iz kuće i ugurao u automobil.

lisice
Foto: Dnevne.rs /pixabay

– Tako unakaženu i golu me je vozio po celom Lajkovcu. Pretio je da će me izbaciti u centru, ispred autobuske stanice i Opštine, da svi vide da sam kurva. Onda me je odvezao kući i nastavio da me bije. Tad me ponovo primorao na oralni seks. Tek kad je zaspao, uspela sam da se iskradem iz kuće i da pobegnem – kazala je Gordana.

Ona je odmah potražila lekarsku pomoć, a doktori u Lajkovcu i Valjevu su konstatovali brojne modrice i podlive po celom telu, zatim naprslo rebro, a na vratu je imala ogrebotinu od sečiva.

Policija je vrlo brzo uhapsila njenog muža, posle čega mu je određen pritvor, koji ističe 22. marta.

 

[adsenseyu1]

Gordana je u braku sa Zoranom 26 godina i imaju sina i dve ćerke. Ona kaže da je za to vreme nekoliko puta dobile batine od muža, ali je trpela zbog dece.

– Tada nisam mogla da odem od njega s troje male dece. Nisam ga ranije prijavljivala od sramote. Nadala sam se da će se promeniti i zbog dece sam sve trpela – kaže Gordana.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*