JEDNOM RUKOM DRŽAO BEBU KROZ PROZOR AUTA PA NAGAZIO GAS: Otac iz “PAKLA” pred policijom imao NEVEROVATAN IZGOVOR (VIDEO)

beba
Foto: Pritnskrin: Youtube/Daily World News Stuff # 4
Roman Afanasjev (31) iz sibirskog grada Zelenogorska doveo je svoje šestomesečno dete u veliku opasnost, a sve to je još snimao i objavio na Jutjubu

Dok je vozio BMW, otvorio je prozor kroz koji je izbacio dete i držao ga jednom rukom sa spoljne strane automobila, dok je drugom rukom držao volan.

BEOGRAĐANKA PRONAŠLA NOVČANIK AMERIČKOG KONZULA: Vratila ga je vlasniku u ambasadi i doživela NEPRIJATNO IZNENAĐENJE!

Pred policijom se pravdao da svoju bebu nije ugrozio, jer je samo želeo da “bude kao on i da se ničeg ne plaši”.  On se sada zbog ovog čina suočava sa minimum tri godine zatvora.

Nije to prvi put da Roman, inače poznat kao “Roman R.” zlostavlja dete jer je prošle zime pozirao na krovu zgrade držeći svoju stariju ćerkicu naopačke u vazduhu, na ledenom krovu prekrivenom snegom i to samo za jednu nogu.

Njegove snimke i fotografije izazvale su bes na internetu. Ljudi ga nazivaju “ludakom”, “bolesnim” i “budalom”, a celim slučajem bavi se i policija, piše “Siberian Times”.

Žena je slučajno videla SMS PORUKU putnika ispred sebe: Odmah su ga UHAPSILI!

Iako tvrdi da “uvek i sve kontroliše” i da ni jedno od njegove dece nije dovedeno u opasnost, muževljevo ponašanje prihvata i njegova žena Kristina, a oboje su za razgovor sa novinarima tražili debelu novčanu naknadu, iako se suočavaju sa gubitkom starateljstva nad svojom decom.

Pogledajte video:

TEKST INDIJANSKOG POGLAVICE UZBURKAO JAVNOST NA ZAPADU: „Srbija je lekcija modernom svetu“ (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*