IZNAJMIO 200 SVATOVA DA PREVARI TAZBINU: Jedna stvar ga ODALA pred oltarom

crkva
Foto: Dnevne.rs/pixabay
Prevarant sa severa Kine pažljivo obrađivao “mete” i uzeo 150.000 evra na ime miraza sve dok ga mlada nije provalila pred oltarom.

Јedan kineski prevarant uložio je neverovatnu količinu truda i vremena da konstruiše lažni život, koji je kulminirao angažovanjem 200 nepoznatih ljudi da mu budu svatovi na venčanju. Sve to je bio deo plana osmišljenog kako bi se domogao bogatsva mladine porodice.

 

Muškarac poznat samo pod prezimenom Vang uhapšen je za prevaru nakon što je policija upala na njegovu svadbu i počela da ispituje svatove sa mladoženjine strane. Oni su na kraju poklekli i priznali da im je plaćeno oko 10 evra da glume rodbinu i prijatelje prevaranta.

Ovako nešto, koliko god bilo čudno nije zabranjeno, međutim, pozajmljivanje blizu 150.000 evra od mladine porodice, pod lažnim identitetom, je definitivno zločin. Vang je tražio novac za svoje poslovne avanture, ali i u ime miraza, kako bi kupio ženi auto.

Mlada do poslednjeg trenutka nije sumnjala u zle namjere svog verenika, čak ga je smatrala galantnim i finim momkom, sve dok sa venčanja nisu izostali njegovi roditelji. Tada je počela agresivno da ispituje goste, da bi na kraju pozvala policiju i osujetila prepredeni plan.

Kasnije je utvrđeno da je Vang prekršio još jedan kineski zakon tako što je pokušao da se oženi sa samo 20 godina, što je dve godine ispod dozvoljenog uzrasta u ovoj zemlji.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor:RTRS)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*