ISPOVEST POZNATE TV VODITELJKE Maja Nikolić: Život mi je bio ugrožen, doktor me je bukvalno SPASAO OD SMRTI (FOTO)

voditeljka
Foto: printscreen/instagram
TV lice Maja Nikolić progovorila je o najtežem periodu svog života, kada joj je ta situacija u potpunosti preokrenula njen svet.

– To je bila situacija u kojoj uopšte nisam bila pozitivna. Život mi je bio ugrožen i doktor me je bukvalno spasao od smrti. Puklo mi je slepo crevo i dobila sam sepsu, a svi lekari znaju da su to situacije koje se najčešće ne prežive.

Opet, dragi Bog je hteo da to ne bude moj kraj, jer su se stvari tako namestile da ja za njih nemam drugo objašnjenje – ispričala je ona za magazin “Hello” i dodala…

– Kada mi se to desilo, mene je čitavog dana boleo stomak, a umesto da odem na pregled, ja sam pila brufene i nadala sam se da će sve biti u redu. Tek kada su bolovi postali nepodnošljivi, otišla sam u Hitnu. Ali dobro, to je bila velika životna škola.

ARKAN JE SAMO ZA NJIM PUSTIO SUZU: Crnogorski div kojeg su se na Zapadu plašili kao samog đavola (FOTO)

Maja sa suprugom Aleksandrom ima troje dece, 13-ogodišnju Teu, desetogodišnjeg Darka i osmogodišnju Tiju, a poslednje dve trudnoće bile su veoma rizične po njeno zdravlje.

– Oba puta sam od petog do devetog meseca morala da mirujem i to mi je teško palo. Verovatno najgora stvar koju je neko mogao da mi uradi jeste da me veže za kuću nekoliko meseci.

Psihički nimalo mi nije bilo lako, ali kada pred sobom imate viši cilj, onda se posle toga sve brzo zaboravi – kaže ona.

Imala je TRAUMATIČNO detinjstvo, pobegla je iz Srbije i radila kao BEBISITERKA: U “Lajanju na zvezde” bila je prava lepotica, a vidite je danas (FOTO)

MALA NEVENA IMA SAMO 30 DANA: Živi u stanu s mamom, prabakom i bolesnim dedom, a preživljavaju jedva s 12.000 dinara mesečno! (FOTO)

(Dnevne.rs/Blic.rs Izvor:Hello)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*